torsdag 10 februari 2011

{ AoS CC: Min fina mormor }Allt om Scrap har ju haft en jätterolig CC som jag deltog i. Det slutade med att jag hann med alla tävlingarna. Så nu går man runt och väntar på att vinnarna ska koras. :)

I denna utmaningen skulle man tolka en konstnärs litografi, jag tyckte den såg gammaldags ut och så gick den i färgerna beighe, gult, svart och lite rött (om jag inte minns fel) i alla fall, direkt när jag såg bilden tänkte jag på Cosmo Crickets Circa 1934, så det blev en LO med den kollektionen.

Här doftar det gott nu då jag har en morotskaka i ugnen till sambons fredagsfika i morgon... yum!

Ses snart igen!

As I mentioned before I entered a CC last week, as for now I wait for the result. :) This challenge was to do a take on a famous artists painting. I thought of Cosmo Crickets Circa 1934 when I looked at it so that's the material I have used. The photo is on my dear grannie when she was younger.

It smells lovely here right now because I have a carrot cake in the oven. My boyfriend is bringing some to work tomorrow. :) Yum!

See you soon!2 kommentarer:

smuulan sa...

Men snacka retro!!! I like it!
Jag har gjort en LO till en skissutmaning, och det verkar inte bättre än att jag har varit inne hos dig och hämtat lite inspiration som ju flödar ut ur din blogg. Blev riktigt nöjd. Hope you don´t mind. Jag har dock inte bloggat den än, det blir senare ikväll/natt eller imorgonbitti. Sonen är inne i en vakna klockan 05 - period, och då händer det att jag sitter och försöker kvickna till framför datorn, hahaha.

hellenbell sa...

mmm... finfin!

Related Posts with Thumbnails