torsdag 10 februari 2011

{ Badstranden Öland }Och så en en ny layout!

Fotot är på mig, mina syskon och två av kusinerna... jag syns näst längst till höger. Så som ni kan se vad det ett tag sen fotot togs. ;)

Jag har använt mig av papper från MME Alphabet Soup (de tar aldrig slut ;) och ändå tröttnar jag inte på dem).

Just nu lyssnar jag på Disneys Camp Rock soundtrack på Spotify... älskar att lyssna på Spotify men efter tag behöver man nya låtlistor att lyssna på annars tröttnar man. Igår såg jag och min dotter Disney-filmen Camp Rock, hon älskar ju High School Musical så sambon fixade denna och trodde att även den skulle tilltala henne, vilket den gjorde. Mamman oxå faktiskt. En sån där glad och söt film med musik och dans, så jag hittade soundtracket på Spotify och lyssnar lite nu. :)

En sak slog mig oxå... I år fyller jag 30 - jag är alltså inte "purung" längre, inte så väldigt gammal heller för den delen men tidigare har jag ofta varit yngst i många sammanhang och som t ex när jag ser en sån film som igår och tycker att huvudrollsinnehavaren Joe Jonas, va så söt och charmig (trots en hemsk skånsk översättare - ska inte säga att jag ogillar skånska aboslut inte men det va så oväntat, fast säg någon film som är bra dubbad?) iaf va han så söt och charmig så jag va tvungen att googla honom sen och ser att han är född 1989 och alltså är 22 i år... hmm lammkött alltså. Som sagt jag blir äldre och skådisarna yngre... bara en liten tanke! *lol* :D Kanske är jag på väg att bli tantsjuk *skratt*.


And of course another layout!

The picture is of me, my siblings and two of my cousins. I'm the girl on the right. As you can see it was a few years ago this picture was taken.

I have used MMEs beautiful collection Alphabet Soup ( they seems to never run out, but I like them so ;))

As for now I listen to the soundtrack of Disney's Camp Rock on Spotify. Since I saw the movie with my daughter yesterday. She loved it (big surprice since she love the High School Musical-movies). I liked the movie too, it was happy and sweet! So I found the soundtrack on Spotify.

One thing hit me - I'm turning 30 this year! Not that young any more but not that old either. ;) But earlier I almost always been the youngest in coherence's, not anymore. Yesterday when we watched the movie, I thought the male star, Joe Jonas was so cute and charming so I had to google him, since I haven't seen him in movies before. And what do I see, he is eight years younger than me! So I get older and the actors/ stars get younger... just a thought! ;) *lol*


4 kommentarer:

smuulan sa...

Ännu en snygg LO med härliga färger! Jag är också i 30 års-snåret*ler* och fyller år på årets sista vecka och har därför alltid varit yngst tom bland "jämnåriga". Men det är ju aldrig kul när man hör barn i närheten säga "tanten", man börjar liksom inse att man snart är vuxen, hahaha.

Lilo sa...

Finfin layout! Men du... nu vägrar jag avslöja hur gammal jag är. ;)

smuulan sa...

Hallå, hallå! Vad roligt att du tyckte att bloggen blev snygg, och tack för dina kommentarer! När jag gjorde min "första" blogsida så fanns inte så många typsnitt att välja bland ( där man väljer alla textfärger och bakgrundesfärger och sånt inne på malldesign, under "avancerat"), men nu när jag gjorde om så fanns det en massa olika typsnitt att välja mellan. Vet inte varför de fanns nu helt plötsligt. Men det blev ju lite personligare när man kunde välja bland flera olika.
Kram kram!

Marit sa...

Tusen tack för hjälpen, då ska jag göra ett försök och scanna in lite bilder. Sen tänkte jag höra med dig om en annan sak, du är med i en del månadstävlingar ser jag. Kan du ge ngr tips på vart jag skulle kunna hitta lite skojsiga tävlingar?

Related Posts with Thumbnails