lördag 12 februari 2011

{ Virkade dukar }
Att virkat är lite inne nu på sina scrappade alster har inte undgått mig så igår va jag och handlade på Erikshjälpen. De hade hur många söta små virkade dukar som helst så jag köpte på mig ett gäng för att betala 3-6 kronor styck för dessa söta va ett kap tycker jag.

Jag hann tom göra en layout igår med en av dukarna och jag blev riktigt nöjd! :) Kul när man kan köpa saker till sitt scrapp på andra ställen än just scrapaffären och kanske har man rent av lite saker hemma som passar?

I have noticed that crochet cloths is popular in scrapbooking right now so I visited the local Second hand store and baught these, it was a bargain.

I even had the time to do a layout with one of the cloths yesterday and I was pleased with it. It's fun when you can use other things and just scrap related stuff for your scrapbooking.

♥ Emmeli

6 kommentarer:

malin sa...

Hallo!
Två själar om samma tanke..har just kommit hem från loppis och köpt virkade dukar:)

Marit sa...

Ska bli spännande och se vad du har gjort med dem. Vart köper du dina album?

malwa sa...

Och när dessutom dina betalade slantar går till välgörande ändamål, som i detta fall, är det ju *ännu* bättre. :)

smuulan sa...

Hej! Puh, vilken tur att du har köpt dem, för när jag såg miniatyrbilden i min bloglista så tänkte jag att du hade virkat dem och då tänkte jag; Herregud hur hinner hon! Hahahaha. Jättebra tips, jag skall kika på våra secondhandbutiker här i stan också!
Kram kram!

Maja/eyovine sa...

Hehe... var också på erikshjälpen idag och scrapshoppade =D. Världens bästa scrapaffär!!! Kom hem med flera doillisar jag också och lite annat krafs..

// Maja

Veronica Tingvall sa...

Smart!
Jag har inte fastnat för att använda virkat på layouter än men det kommer väl, jag brukar vara lite sen i utvecklingen, hehe!

Jag kom på att jag har glömt att svara på frågan om mitt one little word album. Själva albumet är ett 8,5x11 american crafts d-ring binder. Plastfickorna har jag faktiskt sytt själv av vanliga 8,5x11 fickor. Ali Edwards använder ett set med fickor i olika storlekar från pink paislee men dom går inte att få tag på här :-/

Camilla på designat skulle se om hon kan beställa några förpackningar direkt från pink paislee så det kanske dyker upp där snart :-D

KRAM!

Related Posts with Thumbnails