söndag 26 juli 2009

Liten dressingroom hörna...


... i väntan på mitt dressingroom i framtiden, så har jag kommit på en briljant idé... jag ska köpa en list med krokar på, samt en vajer att hänga solglasögon på och en hylla för mina fina boxar och askar jag har... i dessa ska mina smycken och accessoarer finnas... jag har redan sett ut listen med krokar så nu är det bara hyllan som ska dit oxå, vajer fins på Ikea...

Åh det bara kliar i fingrarna när jag kommit på något jag vill göra, vill att det ska ske på momangen... men jag ska ta en avstickare till Motala på vägen till Stockholm och shoppa en pelarhylla aka pilasterhylla samt denna listhängare... kommer bli så snajsigt! ;)

Ni får se resultatet när jag är färdig! ;)

3 kommentarer:

Anna sa...

I Motala?? Har alltid undrat vad de där hyllorna heter och nu vet jag! Tack! SHIT POMMES vad dyra. 4 000 (!) för en sån. Unbelievable. Får nog köpe kopian från Rusta istället för 299 ;-)

Tror det blir jättebra som du fixar och donar och gör om. Ska bli spännande att se hur det ser ut och blir!

Vi åker till Båstad på Lördag nästa vecka och stannar väl där som längst till torsdag SEN KOMMER VI TILL VRIGSBY!! YEJ!

Anna sa...

Måste bara varna och tipsa. Gick in på Ulfåsas hemsida och tittade. Allt är billigare på Rusta och allt ser exakt likadant ut. Titta själv på deras hemsida. Smidigare än att åka till Motala också ;-)

Har förresten fått Antonias converse också. Ska bara hämta dem på posten imorgon, then they´re yours!

Michaela sa...

JAG VET PRECIS! man vill att allt ska hända NU på en gång, när man väl kommit på hur man vill ha det.. :) lycka till!

...ser fram emot resultatet ;)

Related Posts with Thumbnails