söndag 7 februari 2010

{ 10 LO's!!! }

Jag är så grymt nöjd med denna helg!! I fredags va jag som skrivet tidigare barnvakt åt mina syskonbarn och lillasyster. Det gick hur bra som helst, de va supersnälla och duktiga även om man vart trött ändå sen... när morgonen kom tog syrran alla barnen hem till sig istället. Jag åkte iväg och sminkade en brud och efter det satte jag mig direkt vid scrapbordet.

Det va planerat att mina scrapväninnor skulle kommit hit och scrappat - vi skulle kört en heldag. Först scrapshopping i Jönköping eller Växjö, en snabblunch där och därefter scrap hela dagen, kvällen och natten... eller åtminstone så länge vi orkade.

Tyvärr så fick båda förhinder pga sjukdom i familjen - trist men det är sånt som händer, vi får ta nya tag och boka in ett nytt datum snart. Jag hade ju i alla fall ordnat barnvakt och Antonia hade sett fram emot att få va hos sina kusiner så för min del blev det scrapbooking i alla fall. Så jag scrappade från klockan elva på förmiddagen till tre på natten (!) kunde inte sluta! :) Det resulterade i hela sju LO's.

Jag är så nöjd med organiseringen i mitt scraprum nu och eftersom jag gillar att ha lite sällskap i form av musik eller film så hade jag satt på SVTplay och tittade på så vis, eller snarare lyssnade på Melodifestivalen via datorn, gick ju hur bra som helst!

Ikväll har jag efter att jag nattat Sessan scrappat tre enklare LO's... det är så mycket smidigare nu att sätta sig en liten stund och scrappa när allt är på rätt plats... perfekt!

Alsterna kommer i veckan... så titta gärna in då! ♥

3 kommentarer:

Gurkiss Scrappande sa...

Träligt att dina väninnor fick förhinder men härligt att du fick så mycket scrappat ändå :)

Ha de gott.
Kram Gurkiss

Cia sa...

Oj vad du skapat mycket och vilka härliga alster du gör, likaså din blogg som man blir så glad av att besöka :-)

Kram Cia

jenny sa...

Dom ser vi fram emot att få se vännen :)

Kram Jenny

Related Posts with Thumbnails