måndag 22 februari 2010

{ DT-Alster BumbleBee - VÅR }

LO från 2010

Nu ligger mitt allra första DT-alster uppe på BumbleBees Blogg, satt ikväll och pulade med detta men kommer att sätta publiceringsdatum efter att layouten kommit ut på BumbleBees blogg...

En härligt vårig LO med ljuva färger, roliga dies och superfina bokstäver till titeln!

Bilder: Dessa bilder togs förra våren, det va en härlig dag då vi tog en promenad till min syster och hennes man. Älskar verkligen det stora fotot och dess färger!

Material: Baksidan av ett MME-papper fick va basen, mönstrade papper från MME och BG med chalk runt, den härliga Martha Stewart stansen blev bård bakom fotona. Adornitalfabet till undertiteln. Filade kanter till de små bilderna, cardstock färg aloe vera som fotomatta, superfina BossKutdies med blomflourish och fjärilar. Titeln som är Pressed Petal Gellies, eftersom det inte fanns någon ring över a:et använde jag en liten blomma från BK diesen och lackade med 3D gloss... sist men inte minst den superhärliga blingfågeln från BG. Allt hittar ni i BumbleBees Shop!

Vill ni ha fler länkar på produkter och läsa mer om hur och vad jag gjort så kika gärna in i BumbleBees blogg där utförligare beskrivning finns!

Tack för titten! ♥

5 kommentarer:

Tessalonika sa...

Vilken inspirerande layout!!Snyggt med kort i olika storlekar, men svårt att få till det tycker jag, men du har lyckats toppenbra!! Fast jag tycker snön är ganska härlig så längtar jag allt till våren nu!!
Kram Tessan

Marie-Louise sa...

Hej! Tack för titten hos mig och din uppmuntrande kommentar! Vilken urläcker blogg du har! Du är ju grymt duktig också, gillar din skapelser massor! Ha en fortsatt bra vecka! Kram Millis

Cia sa...

Å vilken färgglad LO, man riktigt längtar till våren nu!

Kram Cia

Annmi sa...

Snyggt ♥

Morfen sa...

Vilken underbar underbar layout!! Älskar alla söta detaljer och den verkligen våriga känslan du förmedlar, inte bara med fotona. Kramis!!

Related Posts with Thumbnails