tisdag 2 februari 2010

{ Förvaring - Stämplar }

Började på ett nytt projekt idag som jag läst om på SS. Jag har ju fullt med stämplar som är monterade på träklossar och visst är det fint men det tar ju sådan hisklig plats, dessutom blir det aldrig av att jag använder dem just därför. De ligger i en kartong och skräpar bara och där gör de ju ingen nytta.

Hade faktiskt inte en aning om att man kunde dra loss dem från träklossarna. Tydligen är det så att man bara drar loss dem och ruggar av skumgummifoamen och sätter dit ny EZ Mount... så det ska jag göra så fort jag köpt just EZ Mount...

Insåg att jag faktiskt hade en hel del stämplar som jag glömt bort att jag har. Idag har jag då suttit och stämplat upp alla stämplar på papper, ett papper för varje kategori för märken eller designers vet jag inte. Sen tänkte jag laminera dem och sätta dem i plastfickor och då sätta stämplarna bakom de laminerade stämpelmotiven i en pärm för att lättare ha översikt. Tycker detta va en briljant idé faktiskt!

Jag vill scrappa men just nu har jag så många idéer eller jag har fått så många tips och idéer från andra som jag vill testa på för att få min förvaring ytterligare ett steg till perfektion! ;) (jag är långt ifrån där)...

Jag har utmanat mig själv att våga stämpla lite mer på LO's har fått massa inspiration i andras bloggar så snart ska det bli av!

1 kommentar:

Sara_80 sa...

Vilken smart idé, det där med stämplarna! Nu vet jag vad jag ska göra i kväll.:)
Kram

Related Posts with Thumbnails