onsdag 17 mars 2010

{ Gran & Klappar }

Med "journalingluckan stängd"
Med "journalingluckan" öppen...

Denna layouten gjorde jag förra månaden men jag har glömt att lägga in den... 

Bilderna: Jag ville föreviga min vackra vita julgranen med rosa glittriga kulor och discokulor av silver... julklapparna under granen, min prinsessa framför granen samt några av mina fina julklappar som är så jag... 

Material: Som vanligt har jag glömt varifrån papperna kommer men jag tycker det mönstrade pappret med granar är så vackert... jag har dekorerat några av granarna med stickles och glossyaccents, sen hittade jag blingstjärna och en knapp i form av en stjärna som jag satte i toppen på två granar. Sen ville jag gärna ha en lite smått hemlig journaling och samtidigt visa det andra vackra mönsterpappret så jag fick äntligen användning av gångjärnen jag köpt en gång. Som "lås" satte jag en brads i form av en krona... vinyl thickers från AC en chipboard och journalingrutan är från panduro.

Tack för titten! ♥

1 kommentar:

Morfen sa...

Du märker att jag har lite att ta igen va?! Nu kommer det massor med kommentarer på en gång. Så härlig jullayout! Älskar julgrejer i rosa och turkos, det blir så mycket gladare på en gång. Så snyggt du satt fotona och jag gillar din journalinglucka massor. Kram!

Related Posts with Thumbnails