tisdag 2 mars 2010

{ PresentationsLO för MiMas }


I mitt första DT-paket från MiMas som kom förra veckan fanns det en massa godsaker så jag kunde knappt vänta innan jag fick sätta mig ner och scrappa mina layouter...

Så här kommer min presentationslayout, den ska jag överlämna på Karlstadmässan/träffen och därefter finnas i butiken... spännande! :)

I paketet fanns det som sagt en massa fina saker... jag ville skapa i mina favoritfärger när jag gjorde min presentationslayout vilket är ROSA men oxå turkos/petrol, brun/aubergine och härliga gröna toner... här har jag använt ett bakgrundspapper från BoBunny som i själva verket är "baksidan" så vackert rosa med hjärtan... ett underbart fint tårtpapper fäste jag dit som inramning för foto och dekorationer.

 

Jag gjorde två fotomattor bakom min bild ett brunmönstrat oxå från BoBunny och ett härligt glittrigt ljusrosa. Blomrankan har jag klippt ut från det tredje BoBunnypappret och satt på lite Glossy Accents för lite mer effekt. Underbara rosor, organzaband i härlig aubergine där jag virat en tunn silvertråd och fäst ett hjärta samt en fjäril.


Titeln som är mitt namn har jag oxå lackat med glossy accents. Jag använde turkos cardstock och gjorde journaling remsor av det, där jag skrev lite mer om mig själv. Lite passande symboler som jag klippt ut från mönsterpapper.
Tack för titten, hoppas ni vill följa mig på min resa på MiMas! ♥

Kram

2 kommentarer:

Morfen sa...

Åååååh vad fin den blev!! :D
Kram

Sara_80 sa...

Kalasfin!:)
Kram

Related Posts with Thumbnails