söndag 21 mars 2010

{ Vänner tar en fika }

LO från 2010

Denna trevliga layout är gjord efter Lektyg och Hantverks skissutmaning...

Vänner är verkligen något underbart, jag är så tacksam över mina fina vänner som jag dessvärre inte hinner träffa så ofta men som jag vet finns där när vi väl hinner ses eller prata... i helgen kommer Lollo min vän på layouten och hälsar på med hennes barn. Idag träffade jag en nyfunnen vän som delar mitt intresse till Scrapbooking, Sara. En supergo', trevlig och fin tjej som jag redan tycker väldigt mycket om! Så härligt med både nya och gamla vänner! Tack för att ni finns allihop! ♥

Bilder: Dessa bilder är tagna när jag va i Stockholm och hann med en långfika med mina kära vän Lollo, det blev en låååång fika och det va så mysigt att få snacka lite tjejsnack utan män och barn... det va en härlig dag värt att minnas!

Material: Underbart mönstrat papper från Crate (har jag för mig), fotomattor i härliga nyanser av cardstock bazzill, thickers från AC och Tiny Alphas från MM. Målad vit ram med vit sakurapenna. Bling ditsatta till en blomswirl, blommor och blingbrads.

Här är skissen jag inspirerades av:

5 kommentarer:

Morfen sa...

Åh vad kul att få se din tolkning av skissen. Jag måste blogga min också så du får se. :D
Vad snyggt det blev med olikfärgade fotomattor - den varianten har jag aldrig vågat mig på, men jag undrar varför för det var ju hur coolt som helst! Du är så duktig och inspirerande så det är inte klokt! Kraaaam

Sara_80 sa...

Tack själv och jag känner likadant för dig, vännen :)
Vilken härlig LO, tycker om att du har använt ett mönstrat som bakgrund och snyggt med fotona!

Kalasfint!
Kram :)

Jenny J sa...

Hejsan hejsan min vän!
Super fin! Förstår inte var du får alla dina fina ideer ifrån =)
Skulle behöva din hjälp i veckan.... börjar bli lite piggare och sugen på att scrappa. Jag har massa fina kort som jag vill framkalla för kommande scrappkvällar men jag får det ju inte till att fungera så slå en pling om du har tid att hjälpa mig i veckan.
Kram kram

NillaPilla sa...

Så enkel men ändå jättehärlig.
Fiiin!

NillaPilla sa...

Enkel, men jättehärlig och sköna färger.
Fiiiin!

Related Posts with Thumbnails