onsdag 28 april 2010

{ Dressup (vintage) }

LO från Rottneträffen 2010


Hej Vänner, här kommer ytterligare en layout som jag gjorde på Rottneträffen i helge. Utmaningen va att göra en Vintage layout i rött, blått och beige som dominerande färger samt att ett hjärta ska finnas med. Jag missade dock att det va en skiss som skulle tolkas... fick ändå vara med i utmaningen...

Vintage är ju som ni kanske vet vid det här laget inte riktigt min stil men roligt att få utmana sig själv ibland och testa på stilar man annars inte gör... Däremot kan jag intyga att 60-talstjejerna på pappret samt skyltdockestämpeln är precis min stil - I Love!

Bilderna: Är från förra sommaren när vi hade vår egen photoshoot. Jag och min goda vän Lollo stod framför kameran, jag sminkade och hennes man fotade... vi hade riktigt roligt!

Material: Bakgrundspappret från GCD Studios, cleardekorationsfågel även den från GCD Studios lixom bordern... blommor från Prima, clearstamps linjal och skyltdocka från the Girls Paperie, massa bling från Lush, en söt hjärtbrad, foam thickers samt en journalingruta gömd bakom fotot från Panduro. Höll på att glömma den lilla men ack så söta hattnålen oxå... :)

Det kommer mera....

1 kommentar:

Morfen sa...

*sjunger* Tuff brud i lyxförpackning.. :D Vad snygga ni var och jättefin layout, det passar så bra med symönster och sånt till. Perfekt!

Related Posts with Thumbnails