torsdag 15 april 2010

{ I ♥ Sthlm }

LO från 2010

Har hittat till en jätteinspirationsfylld scrapblog nämligen ÅsaF... hon scrappar för det mesta väldigt grafiskt och med "Less is more" stil... det gillar jag och den här layouten är liftad av henne...

Bilder: Dessa bilder tog jag i januari när jag va i Stockholm senast. Stockholm kommer alltid ha en särskild plats i mitt hjärta trots att jag inte bor där längre...

Material: Mönstrade papper, vit cardstock bazzill som bas. Puffy thickers, paper frills, glossy accents, blomma, brad, tiny alphas, journaling stämpel och det va allt! :)

1 kommentar:

NHL sa...

Tack för din kommentar hos mig! Måste bara rätta en sak, du sa att det var en tapet bakom TVn, men det är ett tygstycke :-) Nu har jag det inte stajlat som det ska, men här ser du hur det såg ut i vintras med mitt älskade domherretyg:
http://3.bp.blogspot.com/_bY6HSq71qRo/S6-b-I65Q7I/AAAAAAAAAF8/GWqLboQ0wwU/s1600/DSCF3046.JPG

Eftersom jag vill byta stil ofta, så insåg jag att det fick bli tyg som fondvägg. Det hänger i en wire från Ikea och jag är jättenöjd med att så enkelt kunna byta stil i rummet. Alla accessoirer får färg efter det tyg som sitter uppe för stunden. Kul :-)
Från början hängde det från golv till tak, så det syntes mer, men vårt vardagsrum är så svårmöblerat och till sist fick det bli så att TVn var tvungen att hamna vid den väggen, men jag ville inte skiljas från min tygidé ändå, så det får vara en färgklick bakom TVn istället.
________
Kul tips om enklare LOs! Jag, som nybörjare med för lite scraptid, famlar vilt efter vilken stil jag trivs bäst med. Det söta gulliga med massa pynt var inte jag från början, men jag känner hur jag sugs in bland blommor och spets ändå= kul att se att motvikten finns och funkar. Bra att hitta olika inspiratörer så man inte låser sig i en stil. Ha det!

Related Posts with Thumbnails