lördag 10 april 2010

{ Scrap hela dan med fina Vännen }

Idag har jag haft en helt underbar dag i scrapbookingens tecken... klockan tio kom Sara hit med sin underbara söta lilla bebis! Vi scrappade hela dagen från 10.30 till 19.30 med lite snabbstopp för att få något i magen!

Det är så roligt att scrappa tillsammans och vi har så roligt ihop! Är jätteglad att jag mött en sån fin vän som Sara genom scrapbookingen, tack så mycket vännen för en fantastisk dag!

Tre alster hann jag med... mellan allt prat! :) De ska jag visa i veckan tänkte jag... Ska eventuellt sätta mig lite till vid scrapbordet, känner suget.

Nu till BlogCandyn... I MORGON avslutas min blogcandy, jag har bestämt att man har HELA dagen på sig alltså fram till klockan 23.59 så avslöjar jag vinnaren på måndag kväll.... hade önskat att alla fått vinna för så många fina värmande kommentarer jag har fått av er - det betyder så mycket! Och så många fina bloggar jag hittat till dessutom via min candy... ja det va verkligen en rolig grej att dra igång och ni kan räkna med att det kommer fler framöver!

ÄN så länge är det minst fyra saker som ska läggas till utöver det på bilden, kanske hinner det blir fler... så om ni inte har deltagit GÖR det...


Kramar till er! ♥

1 kommentar:

Sara_80 sa...

Tack själv, vännen!!
En underbar dag med härligt sällskap och kreativt skapande!:)
Kram Sara

Related Posts with Thumbnails