onsdag 7 april 2010

{ Syskonkärlek }

LO från 2010

Ännu en layout som va svårscrappad just på grund av färgerna men betydligt bättre än föregående layouts färger! :)

Bilder: Detta är en och samma bild fast i två olika format, det blev en liten kul effekt tycker jag... på bilderna är mina syskonbarn Allis och Sune! En underbar bild som verkligen visar syskonkärlek. Storasyster Allis håller om Sune.

Material: Äntligen fick jag chansen att använde Basic Greys kollektion Indian Summer, chipboardlöv, pompomband, wellpapphjärta från Inkido med rosa pärlfloss. Små röda blommor och rosbladsstans från Martha Stewart som jag chalkat och böjt till. Borders från Doodlebug, journalingtag från Making Memories. Trasselband från MiMas samt foamalfabet thickers från American Crafts och Papermania...

EDIT: Så roligt det är att få inspirera och att få så fina och uppmuntrande kommentarer, det betyder så mycket! Nu har Carina på Månadens Utmaning lagt upp mitt alster som inspiration! Så roligt! Glöm inte att delta med en så rolig skiss som det är denna månaden!

6 kommentarer:

Annica sa...

Vilka härliga färger1

Carina sa...

Denna LO är bara för underbaaar!
Vill gärna publicera och inspirera med den!!


Kram!

"skräpan" sa...

Åh den va fin!!!

Sara_80 sa...

Så fin och härliga höstfärger!
Passar perfekt med korten..

Kramis

Petra/Trollet sa...

Jättefin höst-LO med helt rätt färger.... Lego-LO´n är ju oxå helcool, snacka om häftiga legofärger....pappret var ju jättehäftigt!!!
Kram Petra/Trollet

Myamia sa...

hejsan :)
tack snälla för den fina kommentaren hos mig. Jag gillar din stil, härligt inspirerande layouter!
Kram myamia

Related Posts with Thumbnails