söndag 23 maj 2010

{ DT-Utmaning - Morsdagkort }


Här kommer ytterligare ett kort som jag precis knåpat ihop och är faktiskt oxå till mamma, - ett mors dag kort... Designteamet hos MiMas har lite roliga utmaningar åt oss emellanåt, den här gången utmanades vi att göra ett Morsdagkort. Dessvärre har jag haft lite svårt att hinna med att anta utmaningarna men tycker att de är roliga och vill gärna försöka så här är mitt första bidrag... och för att inspirera...

Som ni ser har även denna Tildan fått nästa och mun... - I like it! :)

7 kommentarer:

Linda Horn sa...

Såååå söt med näsa och mun!!!!!

Kram

Lilo sa...

Jättefint! Jag testade också att rita dit näsa och mun (finns i min blogg) och gillar dem så! De är söta utan också, men liiiite sötare med munnen. =)

Martina/Mimic sa...

Tildorna blev ju hur söta som helst med mun och näsa. Bra ide! =)

chalin sa...

Se så bra det blev.
Tänkte på du skrev det om att misslyckas och få det lite fel. Det ser ut som att du färglägger med PM (eller ngt liknande) då kan du ta en och rita dit näsa och mun innan du färglägger. Använd en hård blyertsspets och rita ganska löst. Då är det lätt att sudda innan om det blir "fel". Sedan syns blyertsen genom färgen. Så är det bara fylla i med svart penna sedan.

Maiden sa...

Jag gillar verkligen näsan å munnen!! Ska testa själv! :-)
Kram

Annlouise sa...

Mycket mycket finare med näsa och mun! Är annars inte så förtjust i magnoliorna men här fick dom ju faktiskt lite karaktär!
Jättehärliga kort som vanligt!!!
kram

Annelie sa...

Sött som socker : )

Related Posts with Thumbnails