onsdag 12 maj 2010

{ Gullunge }

LO från 2010

Måste ju bara visa ännu ett alster från i söndags. Jag passade på att lifta lite i söndags, jag hade skrivit ut ett par layouter som jag verkligen gillar av andra duktiga scrappare och ibland är det så skönt att få inspiration och lite hjälp på traven när man skapar och inte alltid helt tänka fritt även om det oxå är väldigt roligt och utmanande.

Den här layouten har jag liftat av AnnLouise, en av Scrapmästar-finalisterna faktiskt. Hon har en otroligt härlig stil där jag hittat massor med inspiration!

Fotot: En söt liten Antonia som nästan skelar på fotot, hon har så rolig min och i bakgrunden ser man älsklingsvovven Macho.

Material: Med skakiga fingrar gav jag mig på att doodla runt layouten, det va så läckert som AnnLouise hade gjort att jag ville testa samma grej. Det märks rätt stor skillnad på konstnärligheten om man jämför men det va bara att ge sig på det utan att stanna upp och tveka för mycket. Som ni säkert förstår va detta det första jag gjorde för det hade varit väldigt surt att avsluta med detta momentet och misslyckas helt... Journalingtags från bl a Prima, Foam alfabetstickers från Papermania, underbara mönstrade pappret från MME PennyLane, filtfjärilar, halvpärlor, hydrangeas, minirosor och blad.

I helgen hinns det nog inte med att visa så mycket skapat men vem vet - kanske blir det en eller två i alla fall! Ha en härlig helg nu!! Kramar till Er mina kära besökare! ♥
6 kommentarer:

Maiden sa...

Superläcker! Jag gillade verkligen doodlingen - å ser inge skakigt alls!! :-)

Annlouise ♥ sa...

Superfin och vilket härligt fotot!!! och tack för finfina komplimanger! Har oturligt nog hamnat i en scrapsvacka lite olägligt kanske :-), men då värmer det extra kan jag säga!!!
Kram
Annlouise

Tessalonika sa...

Fågeln kommer från My minds eye, Landstokens, Die cut!!
Cirklarna på min turkosa LO är ett runt scallopp papper som jag skurit ut ytterdelen bara!!
Då var scrapträffen bokad!! Skall bli jättekul att ses igen;) Kommer ni många från ditt håll?
Snygg LO också- som ALLTID!!
Kramiz till dig!!

R sa...

Åh så liten och söt!!

Anonym sa...

Hej tjejen!

Åh vilken superfin lo! =)

Jag har en skön utmaning nu i min blogg med tema "My Life" är du inte sugen att vara med? Det ligger en fin vinst i potten till bästa bidrag! ;)

Jag har lagt upp en rockig lo i Ed Hardy stil som inspiration till er som vill vara med! =)

Ha det gott, kramar Ulrica

Morfen sa...

Den är vansinnigt snygg! Jag vill lifta ramen. :D

Related Posts with Thumbnails