lördag 8 maj 2010

{ Tjejgäng }

LO från 2010

Har ju som skrivit tidigare letat i min låda efter lite äldre bilder att scrappa och här är ännu en...

Bilden: Denna bild håller jag så kär... den har suttit på anslagstavlan länge men sen ett tag tillbaka har jag haft den i en låda och sen när jag letat efter gamla bilder som jag vill scrappa så har den förpassats till fotolådan för scrapbooking... Dessa tjejer har betytt och betyder mycket för mig min älskade vän Emilia som jag har kontakt med än idag, Maria som jag tyvärr inte har lika mycket kontakt med men som är en väldigt go' tjej - dessa tjejer lärde jag känna när vi gick modevisningar och va med i miss A6-uttagningen... det va en rolig och spännande tid. Sandra - en supergo' och fin vän som jag lärde känna via Emilia och som tragiskt nog inte finns med oss längre men jag vet att hon finns bland änglarna! ♥

Bilden är nio år gammal - helt otroligt va tiden går... tack tjejer för en underbar tid! 

Material: Bakgrundspapper från BoBunny, spets, underbara blommor från Prima, halvpärlor och urklippta fjärilar från ett Prima-papper. En blin swirl, en brad-klammer. Chipboard thickers.

2 kommentarer:

Tessalonika sa...

Grattis till vinsten hos Designat!! Superläcker LO!!
Vad roligt att du skall på träffen hos Lina!! Ska bli kul att ses igen....Antar att du skall båda dagarna??
Kramiz...

Morfen sa...

Nu är jag här och hämtar lite inspiration och se om jag kommer två meter från soffan till scrapbordet.. *s* Underbar layout.

Related Posts with Thumbnails