onsdag 26 maj 2010

{ Utmaning: Bröllop }

LO från 2010

Här kommer mitt bidrag till Lektyg och Hantverks utmaning. Utmaningen gick ut på att scrappa enligt bröllopstraditionen: Något blått, något nytt och något gammalt och något lånat... man skulle ha med minst tre av dessa fyra. Trodde dock att jag blivit försenad med mitt bidrag men jag hade tur, de har flyttat fram tävlingen till den 29e maj så om ni snabbar på så hinner ni oxå vara med. Tycker att det va en väldigt rolig utmaning!

Bilderna: Är från när min kusin Olof gifte sig den 20e februari, det va ett supervackert bröllop, så mysigt med vinterbröllop det är så annorlunda och vinter fick dem big time! SÅ mycket snö som det va då. Jag fick i uppdrag att fota lite extra under bröllopet och fick ihop några riktiga guldkorn, några av dem finns med på denna layout.

Material: Äntligen fick jag använda ett av de papper jag vann från Graphic Minds, så vackert bröllopspapper med svart text det va det nya, spetsen till höger är en gammal spets jag fått av min mormor, hade tyvärr ingen att låna av när jag gjorde detta alster men däremot så fick jag till det blåa i pinsen och titeln. Älskar dessa thickers med rutmönster på och köpte de färger jag kom åt. Doily lace stansen från Martha Stewart, blomma och den söta badgen.


4 kommentarer:

Michaela sa...

Jättefint!!! :D

jenny sa...

Fick min leverans från Lscrapbooking i dag, det kan man kalla snabb leverans =) Kan knäppt bärga mig till på lördag! Hoppas din kort leverans har kommit också. kramar

Tessalonika sa...

Så läckert med alla foton!! Har du fått någon inbjudan från mig/canon??
Kramiz vännen!!

Sara_80 sa...

Så läcker!Vilka fina foton och pappret var ju underbart :)

Kram Sara

Related Posts with Thumbnails