tisdag 22 juni 2010

{ Mitt första riktiga alter }


Åhhhh jag är så nöjd och så glad att jag hann med denna utmaning på SS Crop, jag som ALDRIG altrar och faktiskt inte har känt någon större lust till det heller. När jag först läste denna utmaning så förstod jag inte ens vad som menades men efter lite förtydligande i tråden och en kik på en massa andra duktiga tjejers bidrag och tips så blev suget större och jag tänkte ge mig på en rejäl utmaning...

Och så här blev den... först va det inte meningen att jag skulle ha wellpapp i ryggen men pappret sprack när jag vek "boken", antagligen ett nybörjarmisstag men glad är jag för det för jag tyckte att wellpappen blev riktigt läcker i ryggen...

Om man ska altra så är jag sån att jag vill ha glädje och användning för saken man altrar och inte bara altra för sakens skull... så den här tänkte jag att jag och min blivande sambo ska använda oss av när vi vill lämna små lappar till varandra - gulligt va?! Får hoppas att min älskling är med på den idén oxå! ;)

Här kommer lite närmare kik på bilderna ovanför:


Vore jätteroligt att höra vad ni tyckte om mitt första alterprojekt! ♥


10 kommentarer:

jenny/e.j.m sa...

Åh vad den blev fin. Väldigt snygg för att vara första gången du altrar. Wellpappen blev ett snyggt "misstag".
Jag är oxå sådann som måste hitta ett användningsområde för de sakerna jag altrar. Åh ditt användningsområde är ju så gulligt.
Kanske skall man testa o göra en sådann=)
Nu kanske du får mersmak=D
Jag har ett vitrinskåp där jag ställer in alster som jag inte har hittat ett användningsområde för, gamla DT projekt och sådannt.
Har inte glömt bort dig, skall maila fotona till dig sedan.


KRAM
Jenny/e.j.m

Sara_80 sa...

Den är ju helt underbar!! :)
Jättefin!
Tack än en gång för i lördags!:)

Kramar

jenny sa...

Vilken kul ide` Kanske något att ta efter här hemme också, kärleks lappar är ju aldrig fel :) Super duper fin kärleksask!

Katja sa...

Love it love it love it. Gud vad fin den är, helt underbar! :) Du är så jäkla duktig tjejen, älskar allt du gör! Puss

NHL sa...

Just den smarta ryggen var det första jag lade märke till! Ett fel som blev helrätt då :-)
Den är glad, söt och romantisk!

Morfen sa...

Åh den är supersöt. Jag har svårt att komma med konstruktiv kritik, den är ju perfekt! Jag gillar också altrade saker som man faktiskt kan använda. Kramis!!

Carina sa...

Hej!

Boken blev urläcker.Tycker att Wellpappen är superbra.Hänger liksom med lite bättre då man öppnar och stänger.Och det kommer ju ni båda att göra massor av ggr....fniss!!!

Kraam!

Maiden sa...

Superfin! Å vad avis jag blir på att ni lämnar lappar till varandra... På våra lappar står det, häng tvätten, glöm inte matsäcken till dagis osv... Men det blir väl så efter 12 år... Suck!
Massa kramar

Marika "ioma" sa...

Sååå fin! tack för inspirationen, ska fundera på något liknande faktiskt. Love notes.... Va gulligt!

Linda Horn sa...

Wow, den är ju helt underbar!!!! Det syns INTE att det är ditt första alter, såååå bra jobbat!!!
Kram

Related Posts with Thumbnails