onsdag 2 juni 2010

{ Sessorna leker }

LO från 2010

Tänkte visa mitt bidrag till Scrapgalens Majutmaning där man skulle ha med en krona eller ett slott på sitt alster, utmaningen inspirerades av det stundande kronprinsessbröllopet. Än så länge har inte vinnaren deklarerats...

Bilden: Är en ihop satt bild som jag haft i min vardagsblogg och som jag sen framkallade. Denna bild passade ju bra till detta tema tycker jag.

Material: Det är ju perfekt när man får chansen att använda sina favoritpapper igen från spillbitshögen... älskar remsorna, har sen stansat ut en vit remsa med Martha Stewarts kantstans, hydrangeas med halvpärolr på. Har klippt ut träden från ett mönsterpapper och ritat molnen för hand och sen klippt ut från cardstock. Pricken över iet blev prinsesskronan som jag oxå ritat ut för hand och klippt ut på ett rosa glittrigt papper som liknar sandpapper i strukturen, det är riktigt gnistrande på riktigt. Tyckte inte att jag behövde någon titel då det står på fotot.

5 kommentarer:

Tessalonika sa...

Grattis själv till veckans Val hos veckans skiss!! Superläcker LO!!
Ha en underbar sommardag vännen:)
Kram kram

Rebecca sa...

Underbar Layout med de olika raderna av mönster

Ulrica... sa...

Hej vännen!

Fantastiskt härlig & färgglad! Verkligen snygg, du rockar! ;)

Kika förbi om du har lust, har lagt upp en ny lo samt att jag tänka sälja lite stämplar som jag inte har användning för längre.

Ha en skön kväll, kramar Ulrica

Ulrica... sa...

Har förresten en fråga oxå, vet du hur man gör för att det inte ska gå att högrklicka på alla bilder i bloggen för att spara ner dom? Jag
provar hos alla jag ser har blogspot för att se om det går eller inte så jag kan fråga någon som det inte går att spara bilderna hos.

Kram igen! =)

Elin sa...

Denna layouen tycker jag är jätte fin! Den är så färgglad och rolig, med jätte fina papper!

Related Posts with Thumbnails