tisdag 10 augusti 2010

{ Lekplatsen }


Idag bjuder jag på en lekfull layout.

Bilderna: Vi var på en lekplats med en massa klätterställningar som Antonia bara älskade att vara på. Klättra upp och svinga sig ner för stången gjordes otaliga gånger. Eftersom jag tog en hel serie med bilder på detta så ville jag ha med hela proceduren så det blev ganska många foton (som vanligt när det gäller mig ;) ).

Material: Vad passar bättre än Sassafras härligt lekfulla och färgglada papper? I alla fall gjorde jag så att jag skar ut alla foton som jag ville få med på layouten och pusslade ihop dem så jag tyckte det blev fint och sen va det bara att ösa på med papperna. Det vita cardstocket som bakgrund gör att den känns renare i och med all färg och mönster som är i resten av layouten tycker jag.

En smart grej som Sassafras har på sina papper är bordern på de mönstrade papperna. Här har jag skurit av två borders från två papper och använt fram och baksida på ett papper samt klippt ut de söta figurerna och använt som dekorationer med lite 3D-lack som förhöjare. Jag har doodlat efter de söta bi'na.

För att få en komplett materiallista gå in på MiMas blogg och besök MiMas butik där alla läckra produkter finns.

Kram! ♥

2 kommentarer:

Lilo sa...

Vilken snygg! Gillar massor!!! =)
Du har en otroligt cool blogg också! =)

Linda Horn sa...

Du är suverän på att få ihop massor med foton på ett snyggt sätt, det skulle jag aldrig klara av!!

Related Posts with Thumbnails