torsdag 26 augusti 2010

{ Min nya pysselhörna }

Nu när jag äntligen kommit i ordning något så när i min pysselhörna så vill jag ju gärna visa resultatet för er... ur en inredares point of view är det nog rätt rörigt, plottrigt och inte så enhetligt med olika färger och träslag... men för mig så är jag så nöjd och lycklig över att ha fått en egen del av huset som är bara min där jag kan sätta mig när jag får tid och lust att pyssla lite. Jag behöver inte känna att jag måste städa undan efter mig utan kan lämnat ett påbörjat alster.

Det som jag oxå tycker är suveränt är att vi alla tre kan vistas i samma rum och ändå göra olika saker... Andreas datorhörna, en liten tvhörna och Antonias rum ligger i direkt anslutning till allrummet... fast än så länge så vill hon gärna vara med och scrappa när jag sätter mig så det får bli när lillan lagt sig som jag kan göra något.

Scrahörnet va det första jag tittade ut när vi såg huset för första gången och det va perfekt att den sen blev så bra hade jag aldrig vågat hoppas på. Det bästa är nog att jag har nästan allt inom räckhåll och bra organiserat...

Nu till rundturen.... ♥


Här är en översiktsbild på där jag sitter och pysslar.

En liten close-up, jag har satt upp en stång från IKEA grundtal med S-krokar där jag hängt upp stickers, rub-ons, alfabet, bling, halvpärlor mm.mm. Så mycket bättre än hur jag hade det tidigare i plastlådor, för det va lätt att glömma bort vad man hade då.

Eftersom skrivbordet är gjort efter en bänkskiva så är den inte särskilt djup, det här huset är ju gammalt och har en hel del charmiga vinklar och vrår. Här går det in en bit under fönstret så om jag hade skjutit in skrivbordskivan (bänkskivan) längst in så hade det inte funnits så mycket arbetsyta kvar, då kom min kära sambo på att vi kunde använda mina hyllor som jag hade för DVDer innan, oxå från Ikea. De passade perfekt där under och blev på så vis jättebra förvaring för bl a akrylfärg, punchar, distresser, akrylklossar mm.

En översiktsbild på hela hörnan från tvhörnan sett...


Nu får jag plats med två höga expedithyllor där jag har verktyg, plastlådor med blommor, dekorationsförpackningar som är förstora för att få plats vid skrivbordet, små söta kassett-lådor med stämplar, förbrukningsprodukter mm...
Bredvid expedithyllorna har jag satt två tavellister som passade in precis. Under dess har jag satt krokar där jag oxå kan hänga lite smått och gott.
Här ser man andra sidan med hyllor och förvaring, här har jag inte hunnit organisera så bra än men de är lite annat smått och gott där, pärlor för smycken och annan kontorsförvaring.

Här har jag satt upp min egengjorda tidningshylla där jag har de senaste scrapbookingnumren för inspiration, satt upp en magnetlist där jag sätter fina scrappade kort som jag fått. Under snedtaket ser ni min symaskin. Jag har den numera alltid framme och eftersom jag har två skrivbordplatser kan jag lätt sätta mig där och sy när jag behöver det. Annars har jag datorn där.
Ovanpå dessa hyllor har jag några foton på mina älsklingar, trädet med klämmor på som man kan fästa diverse inspiration på...
Avslutningsvis en översiktsbild från andra sidan trappan sett. Ett perfekt scraphörn för mig! :)


Vore kul att höra vad ni tycker och länka gärna till era pysselrum, jag älskar att få nya uppslag och idéer på vad gäller förvaring av sitt scrapmaterial! ♥

15 kommentarer:

Shea sa...

Toppenbra hörna med bra plats och förvaring!

Frideborg sa...

Kan bara skicka avundsjuka blickar åt den fina ordningen på allt pyssel. Själv har jag ingen ordning utan belamrat vardagsrumsbord och utrymme runt ikring och det ser ut som nån tappat en bomb.
Du har jättefint.

Kram Marina

Lilo sa...

JÄTTEFINT!! Jag blev av med mitt pysselrum när vi flyttade förra sommaren, saknar det lite faktiskt. Men någon dag, då barnen flyttar, då får jag plats mer igen. ;)

Anonym sa...

Så fint du fått det!!! Jag tror jag såg nåt jag kände igen på magnetlisten där, minsann är det inte min KAOS! Vad glad jag blir över att du har den framme!!!

Min scraphörna bloggas 30 augusti, då den är på SS's framsida.

Kram

Åsa/asamia sa...

Å vad fint du har det, vad roligt det var att få kika in och se allt fint och alla bra förvaringar.
Tack!

Kamilla sa...

ÅÅåh så himla fiiint du har det ♥
Jag vill också fixa till min scraphörna, och så mycket råååsa du har ♥ ♥
Kram kram

La Vikinga sa...

Det ser ju helt fantastiskt ut!!! I wish I had what you have - själv sitter jag i köket och bökar så maken inte ens kan sitta där och studera...

Charlotta

Anna S sa...

Wow! Vilken mysig pysselhörna! Ser härligt ut!

Kram Anna

Carina sa...

Hej!
Blir bara "lite"avundsjuk på din härliga Pyssel och myshörna.
Om du skulle se min svimmade du garanterat.Men hoppas på ett bättre rum senare i höst.Då skall du få se den!!!

Kram!

Isadory sa...

Hejsan Hoppsan!
Vilken fin och organiserad pysselhörna du har.
Jag har ett helt rum som jag totalt sprider ut mig i, men jag är itne så välorganiserad som du, det var verkligen jätte fint.
Du hittar en titt på mitt rum på denna länken :) http://izadory.blogspot.com/2010/06/klaaart.html

Cheers på dig Isadory

Isadory sa...

Hejsan Hoppsan!
Vilken fin och organiserad pysselhörna du har.
Jag har ett helt rum som jag totalt sprider ut mig i, men jag är itne så välorganiserad som du, det var verkligen jätte fint.
Du hittar en titt på mitt rum på denna länken :) http://izadory.blogspot.com/2010/06/klaaart.html

Cheers på dig Isadory

Louise sa...

Vilken pysselhörna du har. Å så väl städat du har det. Fick lite tips på hur jag ska göra i mitt pysselrum nu.
Roligt att även se dina fina alster. Helt enkelt mycket roligt och fint att titta på.

Kram Louise

Pernilla ~Pillan~ sa...

Jättemysigt!!

Ingrid - Inola sa...

Tack för kommentaren i min blogg! Måste säga att du har en fin och välarrangrad pysselhörna, förstår att du trivs där!

Rebecca sa...

Vad fint det blev!

Related Posts with Thumbnails