tisdag 17 augusti 2010

{ Ny Bloggheader }


Kände för lite förnyelse här i bloggen så därför gav jag mig på att göra en ny header till bloggen, lite snabbt så här innan sänggående... den blev rätt fin - åtminstone tills vidare tycker jag! Vore kul att höra era synpunkter.

Har ni förresten sett att jag gjort en ny menybar oxå? Där finns länkar och drop-down meny med olika sevärda saker! ;) Alla länkar är inte färdiga men så gott som alla är det. De andra länkarna kommer snart! Jag vill passa på att tacka de hjälpsamma och duktiga tjejerna på Fixa din blogg-forumet som hjälpt mig med koder osv. de är guld! ♥

Ikväll har jag och min älskling suttit och pysslat på varsitt håll fast i samma rum. Äntligen kan man få börja njuta lite och inte bara fixa och dona i huset - även om det oxå har varit och är roligt det med. Ombyte förnöjer!

Så medan Andreas har suttit med sin dator så har jag scrappat hela fyra layouter av mitt senaste DT-paket från MiMas - så kul att äntligen få lite tid till det.

Fast innan det blev min tur att scrappa så va det faktiskt Antonias tur för ända sedan jag fått klart min scraphörna så har hon pratat om att hon vill scrappa med mig, lillstumpan! Hon gjorde en jättefin layout ikväll!

Sleept tight and don't let the bed bugs bite (märker att myggorna letar sig in bakom rullgardinen nu när jag ligger här med tänt lyse i sängen och bloggar - dax att sluta! ;) )


PS. Nu har jag fotat lite i huset oxå så snart kommer det lite roliga detaljbilder från hur vi har fått det hittills här hemma om ni är nyfikna! ;)

PS2. Jag har köpt ett nytt objektiv - mycket roligare att fotografera nu - ett Tamron AF18/270/3,5-6,3 Di II VC LD IF macro

Natti natt!

6 kommentarer:

Linda Horn sa...

Så fint det blivit här i bloggen!!!

Ska bli såå kul att äntligen få träffa dig hos Lina om några veckor!!!

Kram

Petra sa...

Det ser jättebra ut. Så ljus och fräscht. Måste också sätta mej o fixa m min blogg snart.

Men du är ju helt otrolig, FYRA layouter på en kväll. Jag bara gapar. Just nu är jag inne i en LO-svacka. Får inte till det alls, tycker inte bilderna passar till mina papper, fel dekos osv, osv.

LO:n nedan från din systers examen är helt underbar.
Kram o ha en bra dag.
Petra

Annmi sa...

Snyggt ♥...

Cia sa...

Jättefint <3

Millanprillan sa...

Åh, vilken underbar header! Önskar att jag också kunde göra sånt, i och för sig har jag ju aldrig testat, så jag ska väl inte säga att jag inte kan... ;)

Morfen sa...

Jättefin header, samma stil men ändå annorlunda. :) Ska läsa ikapp mig lite på din blogg - har varit så fjärmad från datorn det sisa. Kram på dig!

Related Posts with Thumbnails