torsdag 18 november 2010

{ Fokuserad }

Helgen närmar sig med stormsteg och till helgen ska jag åka på MiMas Scrapträff i Halmstad, jag hoppas att jag får träffa flera av mina scrappande vänner men ett som är säkert är att jag träffar MiMas glada DT-gäng och det ser jag fram emot! :D

Ikväll blir det till att förbereda demon jag ska hålla i och planera lite packning vore ju inte heller fel. Vet inte hur mycket jag hinner scrappa själv då jag ska hjälpa till en hel del men lite hoppas jag på att få scrappa i alla fall så då är ju kruxet hur mycket man ska ha med sig...

Här kommer en ny layout i alla fall:
En less is more layout som jag blev nöjd med, fullkomligt älskar den naturfärgade cardstocken som heter Bazzill - Kraft. Denna nyansen är extra fin tycker jag och väldigt användbar, dessvärre verkar den vara slut lite överallt just nu så det är väl fler än jag som kommit på att den är snygg! ;)

De mönstrade papperna jag använt är härliga Cosmo Cricket Delovely...

Antonia älskar verkligen att pärla, det är hennes scrap säger hon fast hon gillar ju scrappa oxå förstås men att pärla på pärlplatta är bra för då är hon ju helt självgående och vi kan pyssla tillsammans. :)
Hoppas ni har det varmt och skönt ute i stugorna, jag sitter med en tjock kofta på - det börjar bli riktigt kallt ute nu men på sätt och vis är det bättre för då är det oftast vackrare och soligare dagar än när det är grått och trist och regnar hela tiden...

Ha det gott, kära vänner! ♥

4 kommentarer:

Angelika sa...

Å va roligt med scrapträff! Mmm mycket svårt att veta vad man ska packa med sig...antar dock att det finns mycket att köpa på plats så ingen katastrof om något glöms kanske =)

Tokgillar din LO, så härliga färger och kraft bakgrunden är super! Måste få hem dem till butiken snart igen! =)
Ha en toppen helg och lycka till med demon!

Kram Angelica

Petra sa...

Många fina layouter som vanligt. Minspelet lite längre ner gillar speciellt men så klart älskar jag alla dina LO:s. Ha så kul på träffen.

Carina sa...

Hej!
Så fin LO.Enkel men ändå så vacker.Hur gör du människa??skratt!

Kram

Tessalonika sa...

Vilken underbar tolkning du gjort på veckans skiss...och vilka snygga tjejer!!Alltid spännande att se sig själv på andras layouter!! Bra jobbat... Ha en härlig scrappträff!! Längtar tills vi ses igen, det var så mysigt sist :)
Kram kram

Related Posts with Thumbnails