måndag 15 november 2010

{ Minspel }


Nu gäller det att blogga i kapp sig lite i den takten jag scrappar :-P

Här har jag tagit en hel serie av bilder, från början ville jag ha EN fin bild på Antonia när hon sminkat (!) sig så vackert... men hon skulle envisas med att busa och grimasera, när jag sen skulle gå igenom bilderna så älskade jag allihop och allihop blev framkallade. Det va inte helt lätt att få med alla på en LO som ändå skulle bli fin och scrappad... men jag fick en idé rätt snabbt och så här blev resultatet!

Material: Jag har använt MMES Alphabetsoup som bakgrundspapper, massa washitejp i härliga färger, några små blommor från Prima med halvpärlor, bollfrans men pricken över iet blev dymoorden som beskriver varje min för sig. ;)

Så vad tycker ni, plottrig eller fin? :D

Kram på er!

9 kommentarer:

Sara sa...

Dymo var perfekt här! Fin och färgrann LO, som vanligt :)

Amys scrapblogg sa...

härlig LO med alla korten du fick med. Tusen tack för grattiskortet blev så glad KRAM

Lilo sa...

FIN tycker jag! Älskar hur du använt washitejpen. Och du, en snygg dymotejp är på väg till Mollys från främmande land! =)

maybe*mej sa...

jamen superfin måste jag säga. Älskar massa små bilder i hop så att det blir som en serie. Fin LO med andra Ord... och superfin blogg också. Tror aldrig jag har hälsat på inne hos dig innan så det var kul att hitta hit. =)

Hege sa...

Tack för besöket hos mig. Det är så kul att få påhälsningar :o)

Jag tycker denna LO'n blev jättefin. Jag har alltid svårt att välja bort foton så jag behöver all inspiration jag kan få att scrappa med många foton!
Kram Hege

allram sa...

Förstår att du inte kunde välja bland alla dessa kort. De är ju fina allihopa. I min blogglista finns en länk till quickutz som går direkt till stichindiesen. Min Lo blev veckans val dessutom. Kul kul kul.

Anjena sa...

Tack själv! Jag gillar denna LOn skarpt. Roligt med tejpen. Har precis köpt in några rullar, emn inte kommit igång att använda dem ännu. Nu fick jag lite hjälp med ideer! Hejhej!

Katja sa...

Vilken underbar layout och fantastiska kort på Antonia. LO:n är så himla fint komponerad och det blev supersnyggt med dymon och washi-tejpen. Me like! A lot! ♥

Sara_80 sa...

Vilken härlig lo! Jättefina kort på Antonia :) Du får till det jättebra tycker jag.

Kramis

Related Posts with Thumbnails