lördag 27 november 2010

{ Sleepover }


Det är så mysigt när man har syskonbarnen på besök, även om det innebär lite mer jobb och koll så är det så roligt att ha dem hos sig, att vi har så god kontakt. Det är betydelsefullt! Sofie är så klart oxå en god hjälpreda vid dessa tillfällen...

Här är bilder från lägenheten, om jag inte minns fel så va det nog första gången Sune sov över hos oss... Vi hade myskväll och sen läste vi massor med sagor, Allis hon somnade nog inte förrän under sjunde eller åttonde boken jag läste. :)

Papperna jag använt är MMEs Alphabet Soup. Sen har jag gjort nyckelpigorna i fimolera, inspirerad av My little bit of Whimsy.

Idag har nästan allt adventspynt åkt upp, blev faktiskt en och annan tomte oxå - fast jag har inte så många tomtar, mest änglar och luciatåg så då tyckte jag att även de kunde följa med upp... i morgon ska jag fixa det sista sen ska jag försöka fota runt lite... :)


2 kommentarer:

Veronica sa...

Vad mysigt det ser ut..
ha en skönt första Advent..

MrsPolkaDot sa...

Åh vilken fin LO! MMEs Alphabet Soup är verkligen helt underbar att scrappa med. Det här blir nog en liten lift i framtiden ;)

Related Posts with Thumbnails