tisdag 21 december 2010

{ Dina ögon tindrar }
Tänkte visa en LO som jag gillar ganska mycket. Ganska enkel men med härliga färger och ett ljuvligt foto... Älskar Antonias små smilgropar som träder fram på detta foto. Det va det första jag lade märke till när jag såg henne första gången på BB. Tänk va tiden rusar iväg. :)

Här har jag använt papper från MMEs alphabet soup, blingstenar, lite rivet och chalkat. Blommor från Prima, journalingcirkeln från Jillibean Soup och figurerna är gjorda i fimolera.

Skulle slagit in julklappar igår hade jag tänkt, istället ringde en kär vän och vi pratade över två timmar i telefon. Det va så mysigt och roligt men så gick allt planerat i stöpet... men det får bli paketinslagning ikväll istället.

Hur kallt har ni det? Vi hade 20,1 minusgrader när jag vaknade i morse. Brrrrr - va kallt! Bilen hann inte ens bli ordentligt uppvärmd på väg till jobbet. Näe någon måtta få det väl vara, det enda positiva med kylan är väl i så fall att det kanske inte kommer att snöa, fast det kanske inte hjälper ändå...

4 kommentarer:

allram sa...

Jättefin LO. Fotot är ju underbart. Måste varit väldigt roligt att scrappa just den bilden.

♥ Annlouise ♥ sa...

Urfint!!! Fantastiskt foto och härliga glada färger som passar perfekt!
God Jul och Gott nytt år
Kram
Annlouise

jenny/e.j.m sa...

Vilket härligt foto och rubriken stämmer, det glittrar verkligen i hennes ögon=)

God Jul på dig tjejen!
KRAM
Jenny/e.j.m

Anonym sa...

I love emscreativeside.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

Related Posts with Thumbnails