torsdag 6 januari 2011

{ Mollys kit: Snögummor }Hejsan!

Det känns otroligt roligt att få vara med att inspirera hos Mollys Scrapbooking! Igår kom mitt efterlängtade januarikit, det kändes lite extra spännande och roligt eftersom jag ska inspirera med det i Mollybloggen denna månad. Så otroligt mycket fint som fanns i och jag kunde ju inte vänta utan satte mig ner så fort jag fick en ledig stund på kvällen och började skapa.

Jag har sparat lite härliga vinterfoton just till detta ändamål för att kunna ha lite att välja bland. Inte nog med att januarikitet fanns med, extrakitet också sen hade jag ju förstås inte kunnat motstå att beställa lite själv av allt fint som dök upp till försäljning i Mollybloggen, washitejp (en stor favorit hos mig) misterna, dymotejpen och embossingpulvren med doft fanns också med.

På min första layout som jag visar idag har jag använt fram och baksida av det mönstrade pappret från Echo Park. Journalingblad från BoBunny som låg med i extrakitet. Den söta snögubben som fanns med på ”tandpetare”, knapparna och titeln kommer från decemberkitet. Av det jag beställde extra har jag använt den gröna dymotejpen med stjärnor, washitejpen med hjärtan samt den cerisa misten. Jag har också satt en vit snöflinga uppe i hörnet men den syns lite dåligt på bilden, jag har glossat och blingat den med stickles och det syns betydligt mer i verkligheten.
Jag kan knappt vänta till jag får sätta mig igen och fortsätta skapa med detta härliga kit!

Tack Lilo för mitt designeruppdrag hos er!

Ha det så gott så ses vi snart igen


Ps. Jag har fått in första tävlingsbidraget, så kul att se - lovar er att visa några alster framöver... :) 

PS2. På Get Your Sketch On, har första skissen dykt upp och Team A inspirerar, vore jättekul att se om några av mina kära scrapvänner är med och tävlar även där....

PS3. Varför inte använda januarikitet till att både scrappa till min lifttävling, skissen på GYSO samt den roliga utmaningen som låg med i januarikitet, fullt av inspiration och hjälp på traven som man kan behöva ibland för att få igång kreativiteten... *hint* *hint*

3 kommentarer:

Lilo sa...

Jag är så himla glad att jag har dig som DT!!! =)

Pernilla ~Pillan~ sa...

Helt underbar LO! härliga färger!Gillar stänket av färg i bakgrunden. Kram

♥ Annlouise ♥ sa...

Fantastisk LO - blir alldeles glad av de härliga färgerna. Å jättehärliga foton. Hoppas ni haft en skön jul och ett riktigt gott nytt år!!!

Jag har vanliga 12' album och det är inte några problem att få plats i fickorna. De där snurrblommorna klipper jag ganska smalt - alltså så att spiralen blir rätt tunn men spar ändå en bra "platta" att fästa på så att pärlan får plats, då blir dom inte så höga heller.
Kram Annlouise

Related Posts with Thumbnails