måndag 17 januari 2011

{ Tre Syskon }


God morgon!

Här kommer ytterligare en LO av mitt DT-kit från MiMas Scrapooking. DT-kitet innehöll härliga Pion Design papper från serien Förgät mig ej. En av mina utmaningar i år är att scrappa fler BOM-layouter, det har jag gjort innan oxå men tänkte att jag skulle leta fram ännu fler bilder från förr att scrappa... här ser ni ett foto på mig och mina två syskon... de andra två fanns inte när bilden är tagen. :)

Jag har använt mig av två papper från Pion Design - Förgät mig ej, ett skirt vackert ljusblått organzaband knöt jag en rosett av och placerade i hörnet av fotot. den söta ljusorsa pärlflossen snirklade jag till runt fotot. Placerade oxå ut lite fina matchande knappar och brads i samma nyanser. Blommorna är från Prima och dessa har jag tagit från mitt eget material lika så titeln men det finns säkert liknande om inte finare inne hos MiMas. Däremot är undertexten små minialfabet från Ardonit det och allt annat är produkter från MiMas.

För mer inspiration föreslår jag att ni tar en titt på MiMasbloggen, samt ser min skisser som dyker upp där varje söndag. :)

Hoppas ni får en skön och scrappig vecka!


5 kommentarer:

MiaS sa...

Superhärlig layout!

jenny sa...

Så tjusigt och vad kul att ha lite bilder från när man själv var liten. Slår dig en pling i dagarna skulle behöva lite tips på passande papper och så ska du få tillbaka din underbara klänning.

Kram kram

vardagsprincessan sa...

ditt egna designteam,..jo jag tackar ja :). Snyggt kort! Jo det är superjobbigt att förlora något djur men den här hunden betydde mer för oss alla än något djur någonsin gjort. Han var dessutom delvis min så det känns i hjärtat ordentligt. En anledning till varför man drar sig för att skaffa djur , tycker det är så jobbigt när de lämnar en. Hoppas allt är ok med er! Går inte A på dagis längre? eller har hon bytt? Inte min ensak , men man undrar ju lite när man inte sett någon på ett tag :). Kramisar till dig o A

Maritha sa...

Det är kul att scrappa gamla bilder såhär.. Det fotot passar ju papprerna jättebra!

Linda Horn sa...

Såååå underbar!

Related Posts with Thumbnails