onsdag 2 februari 2011

{ AoS CC: Recipe folder }

Fick veta häromdagen att Allt om Scrap har CC just nu, den har pågått i någon vecka så jag blev lite sur att jag inte va med från början, men som tur var håller den på till den 6e februari så det fanns tid att vara med i alla fall. Tycker det är riktigt roligt med CCs och utmaningar överhuvudtaget för då får man sig en tankenöt och blir sporrad att tänka till, alstrena blir inte heller likadana och det finns vinster i potten... ja visst är det roligt att vinna men samtidigt så är ju en del av vinsten att man får scrappat några foton till sina album oxå! ;)

Så här kommer ett alterprojekt, det hör ju inte till vanligheterna att jag altrar... men så köpte jag OAs underbara serie Modern Homemaker som jag bara ääälskar... men visste inte riktigt vad jag skulle använda dessa papper och decos till, tills jag fick syn på Rimnas inspirationsinlägg hos Scraplagret - då gjorde hon en receptbok... jag har liftat en del från henne och lagt till och ändrat lite på egen hand.


Utmaningen kommer från söta Lilo och följer:

Du måste ha med:

- knappar (nere i vänstra hörnet)
- färg (grön och rosa mist)
- mönstrat papper (japp flera)
- cardstock (fotomatta bl a)
- söm av något slag (symaskinen)

Du får inte ha med:
Blommor
Bling
Glitter


Och så här blev det:

För hoppas att denna ger mig mer inspiraton och vilja att laga mat nu då ;)... det värsta är att jag hade velat plasta in den eller lacka? den på något sätt eftersom jag har en förmåga att spilla och slabba när jag lagar mat och då är ju receptpärmen lite ifarozonen, tips någon?!


 BaksidanThere is a CC going on over at "Allt om Scrap", I joined a little bit late but it still a few days left to do the challenges... here is my take on the challenge: use and don't use... I altered a recipe folder, that hopefully makes me inspirated enough to make more food in the kitchen ;). I'm just worried that it doesn't gonna stay in this shape so long because it can get a bit messy when I'm cooking! :D

I really enjoyed doing this altough I rarely alter, I do layouts, that's what I like the most but the collection Modern Homemaker from OA and Rimna got me to inspired not to try this.

Happy Scrapping! ♥


5 kommentarer:

Lena B E sa...

Wow så snyggt! :)
Läckert med bokstäverna i olika färger.
Kram Lena

Katja sa...

Fantastiskt!! Och så Emmeli ;) Kram

Paula sa...

Supersnyggt!!

Ziro sa...

Oj vilken fin receptpärm! Otroligt vacker!

Sofia sa...

Jättefint album!! Det är så roligt att kunna göra egna album så att de passar in precis i stilen man har hemma. Blir säkert superskoj att laga mat efter recept med denna till hjälp!

Related Posts with Thumbnails