måndag 14 februari 2011

{ DT Mimas: Altrat med Curio }

När jag fick hem dessa ljuvliga papper i mitt DT-paket från MiMas så blev jag så inspirerad. Ett papper var extra speciellt och vackert tyckte jag. Det hade en stor vacker ros över nästan hela pappret så jag tänkte länge och väl hur jag skulle kunna scrappa detta papper utan att täcka över eller förstöra den vackra rosen.

Jag har haft några vita runda askar liggandes hemma och nu äntligen fick jag inspiration nog att använda en av dem. Jag som aldrig altrar, det va lite knivigt då jag är nybörjare på alter men väldigt roligt och nu står den på hyllan i köket och gör sig vacker! :)


Jag har använt en rund vit ask, det har precis kommit in sånna här bra askar att altra till shoppen, tre mönstrade papper från Basic Greys Curio. Jag har chalkat kanterna lite och sen dekorerat med spets från Inkido. Härliga rosor i olika färger och storlekar har jag använt, blingstenar och den vackra fjärilen klippte jag ut från samma papper som den vackra rosen på locket är i från. Ni hittar allt inne hos MiMas som har fyllt upp sin webbutik med en massa smaskiga nyheter!

Här kommer lite detaljbilder oxå:Kila nu in i MiMas shop och se allt fint som kommit in! För mer inspiration av mina duktiga DT-kollegor föreslår jag ett besök i MiMasbloggen!

English:
It's not often I do altered scrapbooking projects. But this wonderful paper with a big rose on it from the Curio collection by Basic Grey, was the reason. I loved the paper and didn't know how to use it so the rose didn't disappear behind photos or decos on a page. So I used it on the lid of this box. Now I have it on my shelf in the kitchen, looking all pretty! :) Have a lovely valentines day!

Ha en ljuvlig alla hjärtans dag!!7 kommentarer:

Jessica Fors sa...

Helt underbar :)

smuulan sa...

Fantastisk! Och rosen framhävs ju jättebra, så pappret kom ju verkligen till sin rätt!
En härlig Alla Hjärtans Dag till dig!
Kram

Stephi sa...

hur gullig romantisk som helst! Love it!!

Ziro sa...

Jag håller med att papprena är underbara och du har lyckats använda dem så att rosen och fjärilen verkligen kommer till sin rätt! Asken blev superfin!

{Ross} sa...

Simply fantastic!!! WOWWOWOWOW!

Lena B E sa...

Åååååh wow så vackert!! :)
Så fint du dekorerat asken.
Vilket underbart papper förstår att du gillade det.
Jag vill önska dig en riktigt trevlig alla ♥ans dag!
Hoppas du har det bra?!
Kramar från Lena

Kerryn sa...

Serioulsy gorgeous Emmeli!!!

Related Posts with Thumbnails