torsdag 3 februari 2011

{ Exciting news }

Jag får vanligtvis väldigt mycket spam i min mail... eller reklam kanske jag ska kalla det. VIP-Inbjudningar från olika festligheter i Stockholm från den tiden jag bodde där... Statist-mail, och andra mindre spännande mail... jag brukar vanligtvis radera dessa utan att läsa då det inte intresserar mig längre och eftersom jag inte bor i Stockholm längre heller...

Men så fick jag ett mail som jag inte slängde men som jag glömde bort att läsa fram till igår... det va en tjej som arbetar på en reklambyrå i Stockholm och som har ett uppdrag av SL (Stockholms länstrafik) att rodda designen inför deras SL Access kort... jag läste mailet och det visade sig att hon gillade min blogg och det jag gör dvs scrappen... så hon frågade om jag ville vara med. Att designa ett bidrag till deras SL accesskort. Om ni går in på hemsidan så kan ni se att man kan göra egna, så som ex med visa, ladda upp en bild osv... men så kommer det oxå finnas några utvalda designade kort att välja bland och där kommer jag in i bilden.

Så nu väntar jag på en canvas som jag ska göra något med och skicka in, så spännande! När jag sen kikade in på hemsidan - klickade på Inspiration i menylisten fanns min blogg där under rubriken: Låt dig inspireras av Sveriges Bästa Designbloggar... tillsammans med 10 andra bloggar som drivs av bland annat; journalister, grafiska designers, konstnärer, tatuerare, illustratörer, fotografer osv... snacka om att hamna i fint sällskap! Jag har tittat in till några av bloggarna och jag älskade dem, så läckra och inspirerande allihop!Så nu föreslår jag att ni kilar in på http://design.sl.se klicka på inspiration och tittar på dessa inspirerande bloggar, ta en kopp te eller en kaffe för ni kommer bli kvar en stund, jag lovar! ;)

Måste säga att jag tycker det är jättekul att man kan figurera i andra sammanhang än just scrapbooking med sin hobby - en dröm är ju att faktiskt hålla på mer med Grafisk Design... så det känns väldigt spännande och roligt det här!

English - short version
I got an e-mail a few days ago, from a PR agent who is arranging a campaign for SL (the subways and busses in our capital Stockholm). She asked me if she could use my blog for the inspiration page on the website. The title of this page is "Get inspired of the best design blogs in Sweden" - and my blog and ten other inspiring blogs are the, it's design blogs from photographers, graphic designers, illustrators, writers and more. The blogs I've visited is REALLY inspiring and so awesome. So my task is to design a canvas for this campaign - I'm so excited to do this! It's going to be so much fun!

I also must say that I think it's really fun to feature in other coherence's than just scrapbooking with my hobby - a dream of mine is actually to work more with Graphic Design, so this is indeed exciting news for me!

To see the site click HERE!14 kommentarer:

Lousan sa...

WOW, vad kul!
Grattis!!!
Ska kolla in bloggarna i morgon i lugn och ro.
Kram Louise

Hegu sa...

Stort grattis...vilket roligt uppdrag! Förstår att du känner dig glad och stolt!!:)

Kram
Helen

Kerryn sa...

Wow! That's pretty amazing! Congratulations.

Maritha sa...

så kul! WOW! Grattis..

Linda Horn sa...

Åååååh, vad spännande!!! Stort grattis!!

Kattiz sa...

Fantastiskt! Ett stoort grattis till dig. Och de har rätt, du är verkligen duktig!
Kram Kattiz

Stephi sa...

vad kul för dig! Vilken tur att du inte kastade mailet :-)

Petra sa...

Oh så roligt. Grattis!

carina sa...

oooo va spännande!! stort grattis och lycka till!

MrsPolkaDot sa...

Wow! Det låter ju hur kul som helst! Ska bli spännande att se vad du hittar på! :) grattiskram :)

Snabbscrapparen sa...

Jätte grattis! Vad spännande, ska bli kul att se vad du gör av det.

BellaMio sa...

Men WOW!!! Vilken otrolig ära!!! Stort GRATTIS till dig!!!

♥ Annlouise ♥ sa...

STORT GRATTIS!!!
Gud vad roligt!!!!
Kram

Maiden sa...

Men så roligt!! Superduper grattis!
kram

Related Posts with Thumbnails