måndag 7 februari 2011

{ Sketches }

Hejsan, tänkte berätta att jag faktiskt ritar skisser mellan varven... det började som så att MiMas ville att vi skulle inspirera kunderna med skisser varje söndag och då tänkte jag att jag i alla fall kunde försöka... så jag testade i höstas och kom på att jag tyckte att det va väldigt roligt!

Det finns så många fina skissdesigners därute, både digitalt och handritade... jag tänkte som så att eftersom jag ändå sitter min beskärda del vid datorn och eftersom jag gillar det kreativa i att pyssla med händerna så började jag rita för hand. Jag har aldrig varit någon vidare konstnär kan jag inte påstå - inte vad gäller att teckna i alla fall ;) men på nåt sätt gillar jag charmen i att allt inte måste vara rakt och perfekt.

Ja jag gillar egentligen båda sorter att inspireras av för egen del så inget är rätt eller fel för mig.

Tänkte att jag i alla fall skulle börja visa skisserna även i min egen blogg. Hoppas ni blir inspirerade av mina skisser och om ni skulle bli det så blir jag sååå glad om ni vill lämna en hälsning och berätta vad ni tycker OCH så klart om ni inspireras av någon skiss att ni meddelar länken så att jag kan få se er tolkning. Det vore så roligt! Ni får oxå väldigt gärna länka tillbaka till mig om ni använder någon - alltid lite kul att få cred för det man gör, eller hur?! :D

Så här kommer några skisser till att börja med:
(om ni vill spara ner dem till er dator, kan ni klicka upp bilden i nytt fönster och spara ner den därifrån. ;)
Hello,

I wanted to tell you that I actually do sketches now and then... it started when one of my DT-shops MiMas asked me if I could do som sketches for inspiration on their blog. I tryed and I discovered that I actually liked it. So I thought I should show them here in my blog as well.

There is so many talented sketch designers out there, borth digi sketches and hand drawn... I like them both but to do them I think I like to do them by hand instead of the computer because I spend to much time on the computor anyway! ;)

So I hope you like my sketches and I would be really glad if you commented me on what you think of them and even more if you do a take on them. Please tell me so I can see your take. It would inspire me to continue this. :D And I also would a preciate if you would link to me when using one of my sketches, it's nice to get some cred, isn't it. ;)

So if you want to save the sketches you have to click on the picture so it pops up in another window and then right click to save. Hope you like them!

3 kommentarer:

smuulan sa...

Hej! Härliga skisser! Jag brukar faktiskt i vanliga fall oftast scrappa LO`s och då tycker jag att det är väldigt hjälpsamt att arbeta utifrån en skiss. Ibland "fastnar" jag lite när jag tänker, och då tycker jag att det hjälper att använda någon annans tänk. Man kan ju tolka en skiss på så många olika sätt, om 20 personer utgått från samma skiss så behöver inte ett enda alster vara det andra likt ändå, det ä det som är så fantastiskt. Jag tycker att det är schysst av dig att dela med dig av dina kreativa tankar på det viset. Mitt problem just nu är arr jag inte har något album för tillfäller, som jag kan stoppa några LO´smi, och då vet jag inte hur jag skall förvara dem. Något tips?
Jag har aldrig sett mig som särskilt konstnärlig heller, jag är totalt kass på att teckna/måla. Det mesta jag gör blir väldigt färgrikt och nästan lite "barnsligt" tycker jag själv, och konst ska ju vara "seriös", haha. Men å andra sidan; när man vandrar runt bland bloggarna här och ser all kreativitet och idérikedom så kan man väl knappast påstå annat än att "vi scrappare" är konstnärer! Jag kommer nog att testa dina skisser, jag gillar din stil!
Var detta den längsta kommentaren EVER eller vad;)
Kram kram!

Petra sa...

Skisserna är jättefina Emmeli. Handritat är charmigt!
Kram

Morfen sa...

Vad kul att du börjat rita skisser! Jag gillar handritat, det ska lämnas lite till fantasin och inte vara annat än en skiss. :)

Related Posts with Thumbnails