tisdag 8 mars 2011

{ All shopping från mässan }



Snacka om att känna sig mäss/träff/scrapbakis efter denna helg... det har varit en fantastiskt rolig helg som alltid!! När jag kom hem lade jag full fokus på mitt älskade lilla födelsedagsbarn, hon fick presenter och vi sjöng singstar med hennes nya spel och sen gick hon mannekäng för mig med alla nya fina kläder... så mysigt att va tillsammans igen - känns som om hon växt flera centimeter bara över helgen... ;)

Så igår kväll fick jag packa upp allt från helgen... ville förstås ta en bild på allt fint som inhandlades... tur att jag sålde av en del innan helgen så att jag både hade råd och plats för allt nytt fint! :)

Här är en liten beskrivning av det jag handlade in:
Mönstrade papper från: BoBunnys nya serie, MME Stella Rose, Three Bugs in Rug Chloé, Sassa Fras Lass nya kollektion, My little shoebox nya kollektion samt några äldre... och så lite ströpapper här och där. Cardstock blev det en hel del, mest vita, kraft och svarta men oxå lite blandade härliga färger. Tre stämplar från Vilda Stamps, En Martha Stewart kantstans, en MS stans med hjärtan och en MS Scoring Board, Xcut stans ballong, Spellbinders Nestabilities hjärtan och stjärnor, promarkers, tombows, vit och svart stämpeldyna, stickers till papperskollektionerna, mini alfabet, alfabet från doodlebug, thickers från AC, doiliesstämplar från MME Stella Rose, Rosa Paper Pen (pearlmaker), Minialbum Family och Home,  BIA, spiraler och kartong till BIAn, decoupage lim samt pensel, prima blommor, glimmermists, distress stains, filthjärtan, spets och pompom-band, clips, papperspåsar, charms och säkert en del som jag inte kommer på just nu... snacka om att jag är nöjd och otroligt glad för mina saker.

Igår testade jag scoringboarden för första gången och jag är superglad för denna investering, så smart och så bra! :)

Ikväll hoppas jag får möjlighet att testa BIAn.

English: I just wanted to show you what I bought during the exhebition and crop this weekend. I think you recognize the names above altough I wrote in swedish, I'm so happy of all the things I bought. :D ♥




- Posted using BlogPress from my iPhone

14 kommentarer:

Cattiegirl sa...

Känner verkligen igen mig i bakis-känslan när man kommer hem! Visserligen var ju jag bara på lilla LinköpingsScrapen (med 1 utställare!?), men ändå. Man är ju likxom både helt uppfylld av all inspiration samtidigt helt utömd på kreativitet!?
OMG vilken shopping!?
Helt underbara inköp!! :-)))))
Hur var priserna? Gick det att fynda el. handlade du ändå? ;-)
Nästa år kommer jag göra allt för att kunna åka på Karlstad!!!
Kram
//Cattie

smuulan sa...

Åh, WOW! Vilken lyckans ost!!! Ska bli kul att se vad fint du kommer att skapa med det här!
Kram kram

Tessalonika sa...

WOW vad mycket roligt!! Själv väntar jag paket från USA med lite nya roliga papper...
Kram kram

Hegu sa...

Det var kul att träffa dig i helgen! Nu längtar jag till september och Enköpingsträffen...;)

Wow...vilka inköp du gjorde!!! Det ser ut att vara mycket mumsigt där! Ska bli skoj att se vad du hittar på med allt...

Kram
Helen

Pippin sa...

Så härligt med sån shopping! Fina saker du köpt. Är ju inte lite avis på dig. ;D
kram

Karin sa...

Oj va massa roliga grejjer du har handlat! Förstår att det var jätteskoj på mässan! Längtar tills jag skall på mässa här i Götet.. Ska bli skoj å se vad du hittar på med allt fint,
kram K.

Umenorskan sa...

Du hade visst tur som kom hem med MME Stella Rose stämpel......

allram/ Jenni sa...

Rena rama julafton. Synd bara att man ska ha så långt till Karlstad för det ser ut som paradiset.

Åsa/asamia sa...

Herrejisses så många fina saker du fick med dig hem, och många av dem dyra också. Förstår att du haft en underbar helg med massor av shoppping och scraptid. Önskar jag hade kunnat va med, men jag får snällt vänta tills om ett par veckor i Avesta.
Tack för kiken.
Kram ♥

MrsPolkaDot sa...

Verkar som att ni hade det mysigt på mässan! :) Såg din snygga tolkning av skissen hos NVS...såå supersnygg! Kramkram

Marit sa...

Oj så mycket du fick med dig från Karlstad, men så roligt med lite nytt. Jag tänkte på en sak som du ahde köpt långt ner i högra hörnet, är det clear stamps och vart har du köpt dem?

Anonym sa...

Oj vad mycket kul du köpte. Alltid roligt med nya saker bland pysslet :)

Tesa/Therese sa...

Vilket underbart godisbord. Jag har inte packat upp mina saker än. Ska försöka ikväll. Visst blir man en aning scrapbakis. Och jag har svårt att sätta mig ner och pyssla efter en sån här träff. Tar några dagar innan jag är igång igen. Tack för dina goa ord hos mig:)Kul att träffa dig med.
Kram Tesa

Mrs X sa...

Wow, så mycket roligt du har handlat!!! Det är verkligen en "kick" att få gå runt och shoppa på en mässa... ;)

Related Posts with Thumbnails