fredag 18 mars 2011

{ Brunch }Det va ju inte precis vad jag hade planerat när jag vaknade i morse och såg över 3 decimeter snö utanför fönstret. Min bil såg man knappt inte... jag som trodde att våren närmade sig - nu känns det som en evighet tills det blir vår. Känns ju inte jättekul att veta att man ska åka ca 20 mil efter jobbet i detta snöoväder. Hoppas verkligen att vägarna är plogade och fina - antar att det kommer ta längre tid än vanligt att köra men åka det tänker jag i alla fall. Så som jag sett fram emot denna helg, träffa Therese och hennes familj och så klart scrappa på träffen i morgon...

Kommer väl antagligen inte att uppdatera bloggen så mycket denna helg fast man vet ju aldrig. Jag har ju min iPhone med så kanske det blir något blogginlägg i alla fall, vi får se...

Denna LO gjorde jag på träffen i Karlstad för två helger sen. Jag har egentligen bara använt borders från SFL, har haft idéen i huvudet en tid och nu fick jag chansen att göra slag i saken och jag tycker det blev rätt bra faktiskt. Jag har oxå satt dit några blommor och halvpärlor.

Hoppas ni har det bra och att ni får en fantastisk helg! ♥

This wasn't exactly what I planned when I woke up this morning with more than three decimeters of snow. I had hoped for spring soon but now it feels like forever to the spring arrives. Hope I'm wrong though. After work I will pack my bags and drive to my friend Therese, it is a 200 km long drive so I guess it'll take som time with all the snow. Hope the road are good though. I have really looking forward to this weekend, to meet Therese and her lovely family and of course to scrap at the crop tomorrow.

So I think I won't be able to update my blog very much this weekend but you never know. I have my iPhone with me so...

Here is a page I made when I were at the crop in Karlstad, two weeks ago. I only used the borders from SFL and som flowers. I have had the idea in my head for a while and know I got to do it.

Hope you are doing fine and that you will have a great weekend. ♥

6 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig helg till dig med Emmeli! Hoppas verkligen att resan går bra och att du kommer att scrappa massor! Visst är banners roliga! Jag är helt tokig i dem... Skapar med dessa just nu faktiskt, till din skiss :D.
Kramar från Mölndal!

smuulan sa...

Men kör försiktigt!!!!!!
Jättehärlig LO, jag älskar ju pippifåglarna som vanligt, hihihi!
Kram kram

Susanne sa...

TACK för att du lämnade spår så jag kunde hitta till din inspirationsgivande blogg... jättemycket härligt du skapar!
Ha en trevlig helg!
Kramizar

Tesa/Therese sa...

Kanonfin blev den, såg den ju live mitt i skapandet:) Ha en mysig pysselhelg (igen).
Kram Tesa

Vardagsprincessan sa...

Hej. Hoppas det gick bra för dig på dom snöiga och hala vägarna. Kan inte fatta att det helt plötsligt skulle komma massa snö och ta bort alla dom härliga vårkänslorna :(. Javisst var det kul att äntligen få träffas och prata. Ni var alla sååå trevliga! Det f¨r vi göra om,..träffas alltså. Håller helt med dig,..dagarna går för fort och har en förmåga att alltid kunna fyllas med en massa måsten. Här har huset haft prio ett, men det går framåt :). Vi får höras av. Ha en fin helg. kramar från mig :)

Essmo sa...

Va häftigt med så många bilder! Snyggt upplägg ! Me lajk! =)
kram kram!

Related Posts with Thumbnails