torsdag 31 mars 2011

{ Lördagens utställning }

I lördags ställde jag ju ut delar av min scrapsamling... :). Det va en del jobb att samla ihop tavlor och sånt man gett bort i familjen för att ha lite av varje att visa upp. Hela förra veckan gick åt att altra och kortmaka för layouter har jag ju i oändlighet men inte så mycket av det andra. Riktigt kul för det va många alterprojekt och stämplar som jag tänkt och velat göra/ använda... så det blev en liten sporre.

Tänkte visa hur det såg ut i lördags. Hade en hel del att visa i alla fall, visade det sig och en del av grejerna har jag ännu inte ens hunnit visa upp här i bloggen, men det kommer, var så säker. ;)

Det va många inspirerande utställare och alla hade sin "nisch" av konstverk / hantverk. Det kommer många besökare oxå, vilket va roligt. :DDet va ju ett så kallat "Afternoon" TeaParty så i mitten hade de dukat upp ett jätteläckert bord med gamla sockerlådor, smaskiga kakor, marmelader, söta kannor och koppar i lite äldre stil. Väldigt mysigt!
Hoppas ni har en underbar dag! ♥


11 kommentarer:

Päivi sa...

Men oj vad du hade mycket att visa :o) Verkligen snyggt allt som kan ses så här på foton! :o) Och riktigt snyggt upplägg på bordet. Superläckra cupcakes, superbra placering av dem :o)

Ha det bäst!

malin sa...

Wow, så mycket läckra saker du har gjort! Det hela var riktigt snyggt uppställt dessutom..Like alot:)

ElinÅ sa...

Oj va mkt snyggt du hade med dig! Och jag gillar hur du presenterade det!
Kram
Elin

BellaMio sa...

Himlen!! Så läckert det ser ut när du har allt samlat så där på bild!! Verkligen fint och snyggt arrangerat oxå.

Kram!

Essmo sa...

Så många fina alster du visade upp! Kan tänka mig att många blev riktigt inspirerade av allt fint! =)
kram kram!

Hegu sa...

Oj! Vilket fint utställningsbord du hade!! Och vad MYCKET fint du har skapat...jag gillar att allt är så färgglatt!:) Hur var reaktionerna du fick från besökarna av utställningen? Jag hade gärna velat vara där och tittat på allt ditt fina!

ingba sa...

Vad kul att du fick visa allt fint du gör. Du hade gjort ett fantastiskt jobb och det var snyggt uppställt. Jag bara älskar dina cupcakes!

kram Ingba

Elina sa...

Vilken rolig tillställning! Din del ser färgglad och härlig ut!

Susy sa...

Vilka underbara alster!
Jätte fint!
KRAM SUSY

Sophie sa...

WOW, så mycket snyggt!! Tokgillar dina cupcakes!!

smuulan sa...

Fantastiskt! Vilken inspiration du bjöd på! Och vilket jobb du lagt ner!
Kramis

Related Posts with Thumbnails