måndag 4 april 2011

{ DT MiMas: Uppvisning }Här kommer ännu en layout från mitt härliga DT-paket från MiMas med papper från Imaginisce Enchanted och nog är de förtrollande och sagolika alltid, dessa papper! Jag använde faktiskt en som bakgrundspapper, känns skönt med lite omväxling än vita och kraftpapper som blivit mina favoritbakgrunder nu för tiden - tycker det är enklare att använda ett mönstrat färgat papper än ett färgat cardstock som bakgrund - konstigt nog. Visst är hjärtpappret så sött?!

Jag sydde på en "border" en remsa från ett annat papper från samma serie, mistade med grön mist på ett litet tårtpapper. Det vita rosbandet är bara så läckert och fint. Använde en bit jutesnöre där jag trädde på hjärt"charmen" och knöt en knut. Övrigt jag dekorerat med är de fina nyckelpigorna, blomman och hjärtbrad.

Allt utom molnet och bokstäverna som är privat, kommer från MiMas Scrapbooking! För mer inspiration föreslår jag en visit i MiMasbloggen där det händer massor med roligt just nu - bland annat kan man anmäla sig till MiMas träff som är i maj. :)2 kommentarer:

smuulan sa...

Jättefin LO, papprena är verkligen underbara!
Kram kram

La Vikinga sa...

Jättefin (i vanlig ordning) med rosa papper och limegrön doily / kakpapper!!!

Riktiga vårfärger!

PS. Jag har gått och köpt en bok att altra eftersom du uppmuntrade mig till det på SS!!

La Vikinga / Charlotta

Related Posts with Thumbnails