fredag 1 april 2011

{ Minialbum: Till Emilia }

Min otroligt fina vän Emilia som jag är så glad och tacksam över fick detta minialbum idag. Insåg för ett tag sen att jag hade så många fina foton på oss och ville göra något extra för att visa min uppskattning över vår vänskap. Vi har känt varandra i elva år nu och även om vi bott på olika ställen och haft sporadisk kontakt så känner jag nu att vi är bättre vänner än någonsin. En vän man kan lita på i vått och torrt och som ger så otroligt mycket glädje och energi bara av att finnas till och vara den hon är. ♥ Tack Emilia för att du finns i mitt liv!

Såg denna typen av Minialbum hos Ann-Louise och blev så förtjust att jag frågade om hon kunde beskriva eller skicka en mall till mig på den. Go' som hon är så fixade hon en mall och lade upp på sin blogg och jag blev så glad över hur otroligt lätt och rolig den va att göra.

Att köpa Martha Stewarts scoreboard på mässan i Karlstad va nog det bästa köpet tror jag, den har använts flitigt här sen dess. Detta minilbum är endast ett cardstock som bas, sen kan man ju välja själv hur mycket man vill dekorera det. En annan sak jag gillar med albumet är att man kan ha det uppställt på en hylla om man vill och inte bara ihopknutet som ett album. Lite kul!

Hoppas ni gillar det och att det inspierar er till att göra fler - jag för min del är såld på minialbum just nu och har gjort flera stycken i marsmånad, ett idag med faktiskt men det visar jag en annan dag! ;)2 kommentarer:

smuulan sa...

Vackert både estetiskt och själsligt!
Kramis

Marit sa...

Vilket super fint litet album, måste jag prova. Ska spana efter material till det på mässan idag. Trevlig helg!

Related Posts with Thumbnails