onsdag 10 november 2010

{ 2 fina awards }

För ett tag sen fick jag en jättefin award från goa Charlotta/ La Vikinga som värmde mitt hjärta - mitt i allt så har jag glömt bort att föra den vidare... kila in till henne och se hennes lekfulla och färgglada skapande! Tack så mycket Charlotta! ♥

Hennes motivering om mig löd: Emmeli som gör precis de färgglada och roliga alster som jag själv vill göra men inte har lärt mig ännu

Idén med Liebster Blog är att ge lite uppmärksamhet till bloggare som har färre än 300 följare.


Jag vill uppmärksamma följande inspirerande bloggar som jag besöker och inspireras av:
Malin Scraptrion
Jenny / e.j.m
Saras pysselvrå
Christine / Umenorskan
Marja / MissDeerest


Nästa award fick jag av snälla Mia, tack så mycket Mia, kila gärna in och se hennes vackra skapelser!

Reglerna för denna award va att skriva åtta saker om sig själv och skicka den vidare till ytterligare åtta personer vars bloggar jag gärna kikar in hos.Åtta saker om mig då:

1. Jag fyllde 30 år, 1a maj

2. Samma vecka jag fyllde, köpte jag ett alldeles eget hus som jag ska renovera.

3. Jag älskar att vara kreativ lika mycket som jag älskar mitt kontorsarbete.

4. Jag tycker mycket om färger, 50-tal och är inte rädd för att ta ut i svängarna vad gäller inredning och liknande.

5. Jag har flyttat tio gånger sedan jag flyttade hemifrån för 10 år sedan.

6. Jag är en shopolic eller ska jag säga va - jag har börjat mitt nya liv... mkt av mitt tidigare leverne ska förändras och det känns underbart att få en nystart.

7. När jag ser på mig och min dotter så ser jag lite "Gilmore girls" framför mig... ;) Vi har ett fantastiskt band som ingen någonsin kan bryta och hon är en underbar tjej som jag älskar över allt annat.

8. Jag trivs väldigt bra i mitt eget sällskap ensam lika mycket som jag älskar att ha många nära och kära runt omkring mig. Jag vill att mitt hem ska vara ett öppet hem där alla kan kika förbi om de ändå kör förbi och alltid känna sig välkomna och lite så känner jag att det redan har blivit... sen har jag inget emot att sitta själv och scrappa när Antonia somnat på kvällen till lite god musik. Just nu känner jag en stor lycka och tillfredställelse över livet och att jag ska sikta mer på att gå min väg och inte alla andras... :)

Åtta personer jag skickar denna blogg till blir mina fantastiska Team-kompisar på Svensk Scrapbookings forum (Jenny fick en plats på förra awarden ;)):

Morfen
Anki
MiaS
Sofia
TesaB
Kamilla
Dilorf
UlrikaKram på er och tack till alla som inspirerar, ni är många och inte bara de jag specat upp idag - det är så otroligt roligt att kika in i era bloggar och se er skaparglädje!!


2 kommentarer:

jenny/e.j.m sa...

Tack goa du *Kram*
Så kul att läsa 8 saker om dig, mycket tänkvärda saker.

KRAM
Jenny/e.j.m

Annette sa...

Spännande med det nya huset, det måste du visa och berätta mer om! Kloka mål också för framtiden. Under resan som vi är ute på har jag också funderat, egentligen utan att fundera, tankarna har bara fallit på plats med litet distans från mitt vanliga liv hemma. Vi får väl checka av hur det går med våra respektive mål sedan :)

Ha det gott, kram!

Related Posts with Thumbnails