måndag 2 maj 2011

{ Strand }


Hej Kära Vänner!

Hoppas ni haft en härlig valborgshelg! Det har jag haft kan jag säga - nu är jag vuxen på riktigt! ;) Näe det vet jag inte men 30 år fyllda blev jag igår så nu är man ingen 20-åring längre...hmm - faktum är att det känns rätt bra i alla fall... 30 är ju egentligen inte heller någon ålder, right?

Så mycket scrappande blir det inte tyvärr, jag har en massa annat i tankarna just nu - mer om det kommer längre fram... några av er vet redan...

Hoppas ni har det toppen i stugorna och jag blir så glad av era kommentarer och att ni över huvudtaget kikar in här, jag lovar att jag återkommer till er så fort jag får tid och tillfälle. Ni är så go'a!!

Här har jag iaf gjort en layout med härliga Cosmo Cricket Upcycle, ljuvliga papper och för ovanlighetens skull har jag använt en färgad bakgrund, en härligt gul och dessutom använt remsorna som jag vanligtvis skär bort.

Bilderna är från en härlig Girls Night Out på Strand i Borgholm, Öland, tagna för några år sen... Min vän Marlene, tjejen på den vänstra större bilden. Flyttade till San Fransisco för nästan precis ett år sedan - i sommar ses vi på Öland igen och då får jag äntligen träffa Vincent som är ca 9 månader... ska bli så roligt!

Vi hörs snart igen! ♥

Kram3 kommentarer:

♥ Annlouise ♥ sa...

Hej hej och STORT grattis!!! Både till födelsedag och den fina artikeln i tidningen - vad roligt!
Hoppas att allt är bra med dig och att du haft en skön Påsk och Valborg!
Kram
Annlouise

Vibeke sa...

Grattis med dagen som var!!:)

En herlig - GLAD layout du har laget. Herlig!!:)

Marja/Miss Deerest sa...

Hoppas allt är bra med dig. Jag gillar också Upcycle:) Hörligt somrig layout, stor kram!

Related Posts with Thumbnails