tisdag 20 september 2011

{ DT Mollys: Midsommar }


Här kommer ytterligare en layout jag gjort (och inte visat) före min scrappaus... jag har använt papper från The Girls Paperie som är så ljuvliga - tydligen finns inte denna tillverkaren längre?! Vet någon varför? Synd tycker jag - men om ni skyndar er kan ni få tag i några papper och decos som fortfarande finns kvar i Mollyshoppen.


Molnen har jag själv gjort i fimolera, vimplarna och crepeblomman är decos från samma kollektion från the girls paperie.

Hoppas ni har det gott - jag ska försöka somna om... har sovit till och från hela dagen för att kurera min hemska förkylning. Pappa och bror har fått arbeta här hemma i kväll så att jag fått tillbaka mitt vatten, känns underbart att kunna spola och tvätta händerna efter toabesök ;)... vattnet har jag verkligen fått ransonera dessa dagar...

Kram på Er!


2 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Superfint som vanligt. A

nledningen till att girls papirie lades ner är att Margie Romney-Aslett som var designern gick vidare till de där nya authentique eller hur det nu stavas. sen blev det nåt bråk där så nu har hon börjat designa papper till Bazill som ska satsa mer på mönstrat :-)

KRAM!

Michaela sa...

Va fint!!!
Man längtar lite efter ljumma sommarkvällar nu i höstrusket! :)

Related Posts with Thumbnails