tisdag 4 oktober 2011

{ DT SS: Bullriding }


Hej Kära vänner!

Det är alltid lika roligt att logga in på bloggen och se att man fått en och annan kommentar, tack så mycket för det! :) Men när jag sen ska försöka svara och/eller kommentera på andras bloggar (främst blogspot) så funkar det inte genom att anända mitt google-konto, har det hänt er andra oxå? Som exempelvis: Erika/Pyssling, jag skulle ju kommentera hos dig och så går det inte :( gick inte heller att välja att bara skriva in namn och bloggadress utan man måste vara inloggad på ett eget bloggkonto (kanske något i dina inställningar?) Står något om cookies oxå - usch ja ibland förstår jag mig inte på det där och det gör mig lite frustrerad så tips emottages tacksamt! :)

Anyways... ny månad nya roliga spännande utmaningar inne på Svensk Scrapbookings forum. Jag hade äran att inspirera med ett superfint paket från PY Hobby för utmaningen att skapa en layout i höstfärger... materialet gick lite i shabby-stuket, inte min vanlig stil men ombyte och lite utmaning förnöjer ju... så så här ser ni en av layouterna jag gjorde med bilder tagna från High Chaparal...

och så lite detaljbilder... 


Kila nu över till forumet och delta i utmaningarna, ser fram emot att se era vackra tolkningar! ♥

Här är det slutspurt som gäller innan 30-årsfest på lördag, det blir snabba puckar det. Har tagit ledigt för storstädning av hus i morgon och på kvällen blir det en vända till flishult och slänga all skräp som fyller hela garaget nästan... ska bli så skönt! :)

Nästa vecka hoppas jag att det kommer lugna sig lite så att jag kan bli mer aktiv på nätet och med scrappandet men framförallt ska jag ägna massor med tid med min älskade dotter ♥... men det är ju en stund kvar efter att hon somnat ;).

Kram kram,

3 kommentarer:

Michaela sa...

Nice!! :)

Erika/Pyssling sa...

Jaa, suck, detta med tekniken! Jag är inte säker på hur det fungerar. Jag måste dock alltid vara inloggad om jag vill kommentera via mitt Google-konto.
Försökte du kommentera igår, tisdag? Jag var inne i bloggen och redigerade stor del av kvällen, så det är möjligt att det inte gick därför.
Kul att se lite LOs från dig igen också :-)

Rebecca sa...

Väldigt snygg layout!

Related Posts with Thumbnails