onsdag 26 augusti 2009

Lampor


Lampor är en grej jag gillar, både som dekoration och för ljusets skull. Vill ha mycket lampor... mysbelysning och stark belysning för de tillfällen man måste se extra bra...

Idag inhandlades en ny lampa, den silvriga, och en ny glödlampa till den fina vägglampan bror min tillverkat... jätteläcker!


Andra lite annorlunda lampor jag har i lägenheten är bl a dessa. Mitt duschdraperi och min sovrums"gardin"....

Keep light up your life!

4 kommentarer:

malin sa...

Aaahh så fin du gjort bloggen verkligen scrap över den...förstår att du är nöjd med ditt jobb :-)
och tack för dina alltid lika uppskattade kommentarer...hinner knappt blogga men då är det ju extra kul när man hittar nån kommentar när man väl lyckas logga in, ska försöka bli bättre på att komm. jag också!!! Många kramar, Malin

Michaela sa...

Lampor är roligt, och viktigt!! :)

Anna sa...

Gillar verkligen dina lampor. Både duschdraperiet och lampgardinen i sovrummet är jättesnygga. Sen har du ju hur mycket fina inredningsprylar osm helst. Den som ändå hade hälften av allt det fina, ååh jag skulle bli så lycklig :-)

Anna sa...

Trodde jag hade kommenterat din andra lampa sen tidigare. Tycker din nya silvriga lampa var uuurläcker.
Jag vill ha en lampa som jag ofta ser i amerikanska serier och filmer. Det är väl iofs mest foten som är speciell och jag tror den börjar komma hit nu. Den är liksom som att man staplat flera "bollar" på varandra, i glas - förstår du? - jättesnygga är de i alla fall :-) Måste ju köpa en massa nya lampor till nya lägenheten för vi kommer ha hur många fönster som helst - nästan :-)

Related Posts with Thumbnails