torsdag 27 augusti 2009

Dokumenteringsmani?! Guilty as charged!

Puh... *torkar svetten ur pannan* -näe inte så illa kanske... men ryggen känns rejält krökt däremot! Har suttit och satt in bilder nu igen... kom en rejäl laddning igår så jag har nästan lite ångest... bara denna sommaren kommer säkert bli tre album, orkar man då titta på alla kort, är frågan? Men sen är det så otroligt fina kort och det är bara en bråkdel ändå av alla foton som har tagits...

Jag tror jag har dokumenteringsmani, för hur mycket jag än dokumenterar, fotograferar, filmar, bloggar, minnessparar... osv så känner jag ändå ett visst dåligt samvete för att det inte är tillräckligt... vill att Antonia ska ha massor att läsa, se och känna på när hon blir äldre... och inte bara för hennes skull. Min med! Älskar att gå tillbaka som nu se gamla filmer från förr, titta på gamla kläder jag hade när jag va lite, gamla fotoalbum - det blir en nostalgitripp utan dess like!

1 kommentar:

Anna sa...

Håller med dig. Men just nu har jag ångest för att vi fotar och filmar för LITE och vi fotar och filmar i mängder :-)

Sen ska jag framkalla 300 bilder nu strax och så köpte jag ett album igår men som i stort sett redan är fullt så jag måste genast köpa ett nytt med andra ord...hrm. OCH det är inte speciellt kul att sätta in bilderna i albumen, bara kul att ha.

Related Posts with Thumbnails