måndag 28 september 2009

Go'Bullen


Jag gjorde en liten wild'n crazy thing todag *skratt* todag va egentligen inte meningen men så går det när man swenglar hela tiden skriver engelska och svenska om vart annat och nu gick fingrarna före tanken om jag skulle skriva idag eller today... kul va det i alla fall! ;)

Jag satt och sorterade mina scrapgrejer i går ju och behövde fler bra plastlådor, de jag har, har det varit kakor i tidigare och de är perfekt form. Så jag gav mig ut för att hitta flera. Hittade Go'bullen lådor med massa goda chokladtoppar, mums mums eller vad de nu kallas.

Det va det enda jag köpte på coop och kassörskan sa -Jaha det är blir ju smaskens! ;) Hrm hade inte hjärta att säga att det egentligen va lådorna jag ville åt, men det är klart innehållet är ju inte helt fel det heller. Gav bort innehållet i en av lådorna till syrran idag. De andra två får vi väl smaska på hemma - någon som är sugen på att komma över på en kopp kaffe och smaska go'bullar? Välkomna i så fall!

Så nu har jag lagt över alla i andra plastlådor och diskat ur för att snart sortera in alla dekorationer till scrapbookingen, blir nog finemang tror jag!

1 kommentar:

Michaela sa...

Haha, va smart!! ;)

Related Posts with Thumbnails