torsdag 1 oktober 2009

Stickning och tomtar
Here we go again... började ju sticka förra hösten och det hann bli en hel del innan jag la av. Mest enklare saker men roliga. Mössor, sjalar och halsdukar i härliga garn och mönster...

När vintern började lida mot sitt slut förra året så tappade jag oxå lusten för stickningen men nu är det dax igen nu har lusten för att sticka kommit tillbaka.

Igår kom garner jag beställt till min poncho med posten och idag gjorde jag ett besök hos Vanja efter jobbet och inhandlade lite söta rosa garner till mössor bl a till lillan... hon behöver verkligen en.

Vanja är en go' gumma, pratglad och rolig. Hon säljer sina garner i källaren men så ville hon visa sin tomtesamling som hon hade i sitt ombygda uterum inne i huset så jag följde med henne upp och tittade. Jag blev verkligen helt faschinerad - det var tomtar överallt, förstår inte riktigt hur hon kunnat placera ut allt eftersom hela golvet va täckt med tomtar, väggar och tak oxå. Häftigt. Inte för att jag själv skulle vilja ha det så enormt plottrigt men det är härligt att möta människor med olika passioner i livet. Det är inspirerande...

2 kommentarer:

Michaela sa...

Mmm vi har alla våra olika passioner i livet. och det är viktigt! viktigt för en själv men också att man respekterar att alla inte har samma intresse som mig själv. kul med mångfald!

Sticka alltså? Mmm låter skoj! Har jag med gjort lite ibland, men nu minns jag knappt hur man gör längre. men framförallt så har jag ingen tid. men egentligen skulle det ju va skitkul att sticka en riktigt stor och mysig halsduk nu till vintern tycker jag! :))

Lycka till!

Annmi sa...

Myyyys ♥....HÄR trivdes ja'...*Kram* från Annmi

Related Posts with Thumbnails