onsdag 27 januari 2010

{ Utmaning: Modelldrömmar }


LO från 2010

Denna bild är med i skissutmaningen hos Nettan, va med du oxå... :) Här kan ni oxå se tävlingsbidragen...

Bilderna: När jag gick andra året på gymnasiet valde jag fotografering som individuellt val, det va ett riktigt bra val. Man fick lära sig massor och gå runt och fotografera på allt som kom i ens väg. Som redskap va det en gammal hederlig analog systemkamera. Därefter fick man gå in i ett kolsvart rum för att inte förstöra filmen och därefter ett mörkerrum för att framkalla bilderna... ja det va verkligen hur kul som helst. På den tiden hade jag oxå modelldrömmar, tyckte det var superkul att stå framför kameran (tycker jag fortfarande emellanåt ;) ) och posera... så jag och en vän till mig fotograferade varandra en dag, vi hade riktigt roligt!

Material: Den här gången har jag utmanat mig själv med att testa på lite nya grejer, det va riktigt roligt. Mönsterpappret från BoBunny (ett riktigt favvomärke) va jag så rädd om att jag för första gången snålade med att skära ut fyrkanten bakom den rosa cardstocken för att kunna använda det till en annan LO... ;) Provade min kantstans på det rosa pappret och det va lite mäckigt i kanterna men jag tycker att jag lyckades rätt bra! Sen blev det akrylfärg på stenciler för att få till swirlsen, fotona använde jag en kantruggare (eller vad de nu kallas) för att få till en mer sliten look och efter det blev det distress för att få det lite skitigt. Nu syns tyvärr inte hela överkanten på LO'n men på swirlsen placerade jag ut blommor. Thickers vinyl till titeln samt QK flirt... till inramningen på journalingen använde jag oxå QK klamrar och så lite pearlmaker på det! ;)

Här är en påminnelse om hur skissen såg ut:

1 kommentar:

Malin/Turbomalin sa...

Jag läste med FBL på gymnasiet som individuellt val. Kul idé att använda de gamla fotona, man kanske skulle leta upp sina gamla negativ och scanna dem :) Tack för idén!

Related Posts with Thumbnails