onsdag 24 februari 2010

{ Tre kort }

Kors i taket idag har jag gjort tre kort... jag har använt mig av en supersöt stämpel från Bildmålarna (dock inte den på bilden)... jag vill dessvärre inte visa korten nu förrän mottagarna har fått dem så förhoppningsvis får de dem på fredag så jag kan blogga om dem i helgen! :)

Jag är urdålig på kort tycker jag själv, kanske för att jag inte känner samma lust och inspiration för kort som för layouter... dessa kort ville jag verkligen göra men samtidigt va jag stressad över att få iväg dem. Ja, jag får berätta mer sen - det klarnar när ni får se korten och förklaringen... ♥

Nu ska jag börja knåpa på mitt DT-alster för Bumblebee - en massa godsaker trillade in igår och en massa dies som ska stansas... det tar sin lilla tid men det är roligt! Dessvärre vet jag inte om det är placeringen, grodan eller vissa dies för endel stansas inte igenom som de ska... har ni några tips?!

Kram på er!

1 kommentar:

Anki sa...

Hejsan! Vad kul att du tittade in. Kan bara säga att det blir bara roligare och roligare att färglägga med copics + man kan faktiskt också få en "look" så att det ser ut som om man målat med distresser.

Länken till Susana's butik och Copics utbudet är här:
http://www.susanascustomartandcarddesign.com/categories.php?cat=122

Mejla mig gärna ifall du har några frågor på anki.bargman@bredband.net så hjälper jag gärna till.

Kram - Anki

Related Posts with Thumbnails