tisdag 16 mars 2010

{ DT-LO MiMas: Härlig försommardag }


Älskar verkligen dessa underbara papper från BoBunny, färgglada och härligt lekfulla... tycker egentligen att det är lite svårt med så mönstrat papper som bakgrund. Funderade först på att klippa ut de söta dekorationerna men det va så mycket fint som inte skulle komma med då så jag valde att behålla pappret. Däremot skar jag ut en cirkel mitt i pappret och vände på det för på baksidan va det ett sött brunt mönster med hjärtan på. Hade tre fina bilder jag ville få plats med och därför valde jag att konturklippa dem och sätta ihop dem som ett kollage.


Sen va det bara att dekorera... klippte ut lite passande dekorationer i ett annat BoBunny-papper och lackade med glossy accents, satte dit blommor och det supersöta organzabandet med hjärtan på. Vackra blommor fick oxå ta plats och så satte jag ett annat band oxå med hjärtan "runt" en trädstam. Klippte ut ett hjärta från ett tredje Bo Bunnypapper och satte dit titeln med Tiny Alphas från Making Memories. Hittade en brads i mina egna gömmor som jag prydde hjärat med. När min I-top dyker upp kan man ju göra egna sådana fina!

Jag doodlade kanten runt cirkeln, skrev journaling för hand och gjorde linjerna med en vit penna...


Bilderna: Är från maj 2009, vi firade morsdag och två födelsedagar hemma hos min syster med familj... barnen lekte i det härliga vädret, körde runt på trehjuling och bil och det enda vi kunde se på andra sidan häcken va två illorangea flaggor som stack upp. :) Sen låg de så sött på filten och Sofie läste bok för de små.

Vill ni veta mer om materialet så kika in på MiMas Blogg och sen kan ni klicka vidare in i MiMas trevliga shop! :)

2 kommentarer:

Lena sa...

Håller med dig att det är lekfulla papper. Underbar layout. Ha en bra dag.

Pernilla ~Pillan~ sa...

Älskar det pappret!♥ Min wellpapp-press är från Panduro, ca 70 kr tror jag.. funkar väldigt bra!

Related Posts with Thumbnails