tisdag 9 mars 2010

{ Frenillas Bod }


Här kommer min andra layout från mitt första DT-paket från MiMas, eftersom jag är en ganska rosa tjej i vanliga fall så va detta lite utav en utmaning... färgerna rött och grönt förknippas ju dessutom ganska mycket med julen men ville därför vända på det och använda lite härliga bilder från förra sommaren då vi firade mina föräldrars 30-åriga bröllopsdag.

Material: Papperna från Maja Design är så fina i sig att man inte behöver ha så mycket mer än dem som  dekorationer sen är ju jag sådan att jag är lite sparsmakad med dekorationer och väljer att ha mer bilder och fler papper...  Av det randiga papperet klippte jag ut två klamrar och chalkade.

Jag satte fotomattor runt alla bilderna, chalkade tagen och satte ett band i, den superfina blomstämpeln satte jag i olika nivåer och färglade. Rosor och blad satte jag oxå dit efter ena kanten. Stansade ut två hjärtan och satte bling på. Sen hittade jag lite fina pärlor i lådan härhemma och trädde dem på silvertråd som händer ner från blommorna...Titeln är thickers och BG stickers.

Materialet hittar ni hos MiMas!

Jag hoppas att ni blivit inspirerade...:)

Tack för titten! ♥

2 kommentarer:

Linda Horn sa...

Helt sagolikt underbar!!!

Tack för dina goa värmande ord inne hos mig, blir glad över dina besök!! Kraaaam!!

Morfen sa...

Så snyggt med det röda pappret mot fotona och jag tycker att naturbilden också kommer fram bra mot det röda. Vilket mysig tillfälle och 30 år - det ska absolut firas! :) Kram

Related Posts with Thumbnails